lauantai 31. toukokuuta 2014

Pistava haju asunnossa

Wc alkanut haista uudehkossa asunnossa (Vesi ja viemarointi). 5 Ohjetta hometalon tunnistamiseen – ”Mummonmokin hajua ei ole. Korjaustieto - Milloin tulee epailla homevauriota.


Hometta asunnossa, MuroBBS. Nena tarkkana naytossa: Asunnon haju on halytysmerkki - Allergia.


13. Lokakuu 2009 Lattialammitys kytketty paalle taas kesan jalkeen about syyskuun alussa. Haju muistuttaa kissanpissin ja hien hajun yhdistelmaa. Pistava haju. 16 Helmikuu 2010 Onko mitaan kotikonstia/tunnistaako jostain jos asunnossa on hometta Muutaman viimekuukauden aikana olen ihmetellyt omituista hajua tietyissa kohdin Siella oli semmonen pistava haju, joka seurasi kaikkialle. 20 Helmikuu 2008 Heti sisalle astuttaessa haistele, onko asunnossa ummehtunutta hajua. Maakellarimainen tai pistava haju kertoo usein jonkinlaisesta.


Asiantuntija listaa: Nama ovat asuntojen yleisimmat - Studio55.fi


20. Elokuu 2010 Haju. Jos sisailmassa on havaittavissa kellarimaista, tunkkaista, pistavaa ja/tai imelaa hajua, on syyta selvittaa seuraavia asioita: Milloin ja missa haju on Onko myytavassa asunnossa ilmanraikastimia/hajusteita Miksi. Tyypillisesti haju kulkeutuu asuntoon ryomintatilallisten ja matalaperusteisten alapohjarakenteiden liittymista Ongelmana on pistava maakellarin haju sisalla.


Rauman kaupunki Kaivopuiston paivakoti - Rauma - Paivahoito


Kaivopuiston paivakoti aloitti toimintansa, Lansi-Suomi. Kaivopuiston paivakoti - RakennusFakta. fi. Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa paivakodit, seimet, paikkakunnalla Rauma. Rakentaminen alkoi 2013-06-01 ja arvioitu rakennusaika on 11.

Paivakodin johtaja - Rauman kaupunki - Avoin tyopaikka - Duunitori. Kaivopuiston paivakoti, Rauman kaupunki.


Rauman pohjoisosa kasvaa voimakkaasti, Yle Uutiset, yle. fi.


Kaivopuiston paivakoti on Rauman uusin paivakoti, joka aloitti toimintansa 4.8. 2014 Paivakodin suunnittelussa on otettu huomioon ymparoiva luonto jattamalla. 7 Elokuu 2014 Vastavalmistunut Kaivopuiston paivakoti avasi ovensa maanantaina. Nybergin puiston kupeessa aivan metsan tuntumassa sijaitseva paivakoti. 13 Maaliskuu 2013 Alueelle on tulossa uusi paivakoti ja myos uuden koulun rakentamista Kaivopuiston paivakotiin tulee vajaa 100 uutta paivahoitopaikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.