maanantai 11. toukokuuta 2015

Askola areena

Askola-Areena Oy - Messut 11.4.2015 Askola-Areena. Hinnasto. Ajankohtaista.


Kamppailulajit. Askola-Areena Oy - liput.


Askola areena

Askola Areena, Askola, Finland. 848 tykkaysta · 26 puhuu tasta · 344 oli taalla. Askola-Areena: monitoimihalli, jossa kuntalaiset voivat harrastaa.


Vuorokalenteri


7. Tammikuu 2013 Asukkaiden oma monitoimihalli on otettu tanaan kayttoon Askolassa. Paikalliset yrittajat ja asukkaat puuhasivat Askola-Areenaa kuntaan. Hieno homma kun ()talkoohenki() heraa. Ennen talkoita tehtiin ilman rahaa, ja tekeehan jotkut uskontontoa tunnustavat tahotkin taloja talkoilla viikonloppuna.


Liikenneakatemia Vakkola Askola-Areena


Askola-Areena, Smartum. Askolan Yrittajat ry - Suomen Yrittajat. Karjalohjan-Sammatin Yrittajat, Askolan Yrittajat, Tuusulan Yrittajat ja kanssa, Askola-Areenalla sportti-illan, kevat - ja syysretken seka koulutustilaisuuksia.

Askola-Areena Oy - yhteystiedot - Fonecta Finder. Etusivu - Touhupete, Sahkopalvelut & liikunta-, retki - ja kokkipalvelut.


Askola-Areena I-vaihe - RakennusFakta. fi.


Ryhmaliikuntaa Askolassa. Kahvakuula 11.2.2015 klo.19:30 Askola-areena. Kuntonyrkkeily 12.2.2015 klo. 19:00 Askola-areena. Tiedustelut: laheta sahkopostia. Budo-lajit. Henkilokoht. ohj. Jooga. Jumppa. Pilates. Salibandy. Seurat. Sulkapallo. Tanssi. Tapahtumat. Tennis. Ulkoliikunta. Rakennuttaja oli Askola Areena Oy ja KuulCon Oy oli Rakennuttajakonsultti ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtisuunnittelu Niskanen. Hankemuoto oli kvr - urakkaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.