torstai 30. heinäkuuta 2015

Kastellitalot

Talot. Huvilat. Economy.


Kastelli-talot – Wikipedia. Miksi Kastelli-talot ovat selvasti halvempia kuin Kannus-talot - Aihe.


Kastellitalot

Kastelli-talot on yritys, joka valmistaa talopaketteja ja huviloita. Kastelli on osallistunut valtakunnallisille Asuntomessuille yli 15 vuoden ajan. Kastelli on ollut.


Kokemuksia Kastellista


11. Huhtikuu 2011 Olen nyt jonkin verran vertaillut esitteista talomalleja. Suunnilleen samannelioinen ja toisiaan muistuttava talo on Kastellilla yleensa halvemp. Etsitko yrityksen Kastelli-talot Oy tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Oulu loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Talopaketit - toimialalla.


Case: Kastelli-talot Oy ja Rakennusliike Lapti Oy - Kastelli laajensi


Puustelli ja Kastelli-talot — Kauppakeskus Rajalla Pa Gransen. Kastelli - Oulu, Finland - Tekniikka/rakennus, Facebook. Kastelli, Oulu, Finland. 20 047 tykkaysta · 85 puhuu tasta · 139 oli taalla. Suomen ostetuin talomerkki vuodesta 1994!.

Palomaaraykset Kastelli-talot Oy: ssa. Kastelli-talot Oy, Yrityshaku, Taloussanomat.


Kastelli-Talot Oy - Ilmoitustakuuvalittaja - Yritys - Etuovi. com.


Kastelli-talot Oy, 0745637-7, Oulu, Katso yrityksen yhteystiedot, taloustiedot, protestit ja uutiset ja domainit Taloussanomien maksuttomasta. Puustellin tuotteet on tarkoitettu kaikille suomalaisille rakentajille ja remontoijille. Hyva mallisto, laaja valikoima eri hintaluokissa, korkeatasoinen laatu ja kattava. Etuovi. com ilmoitustakuuvalittaja Kastelli-Talot Oy. Katso lisatiedot ja tarjolla olevat kohteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.