sunnuntai 2. elokuuta 2015

Jamakkyys

Harjoittele jamakkyytta - Nyyti ry. Jamakkyys - Terve Koululainen. Jamakkyys asiakastyossa, Villa Valke.


Jamakkyys « Opintoklubi. jamakkyys, Will & Way.


Jamakkyys tarkoittaa, etta kuulee ja kunnioittaa myos muiden ihmisten mielipiteita, vaikka olisi itse eri mielta. Taman sivun harjoitukset auttavat kehittamaan. 29 Lokakuu 2014 Jamakkyys tarkoittaa, etta kuulee ja kunnioittaa myos muiden mielipiteita, vaikka itse olisi eri mielta" Aihetta kasitellaan ensi maanantain. Ajelin askettain pimeassa, sateisessa illassa koulutuspaikkaa etsien vieraalla paikkakunnalla. Mitaan hataa ei ollut, olihan minulla uskollinen navigaattorini.


Jamakkyys - Seppo Romana


Jamakkaan ilmaisuun kuuluu puoliensa pitaminen ja omista tarpeista ja toiveista kiinnipitaminen. Jamakka ihminen pystyy ilmaisemaan avoimesti ja rehellisesti. Jamakkyys on asenne ja toimintapa, jota tarvitaan kaikissa ihmissuhteissa. Jamakkyyteen liittyy kyky asettaa rajoja niin, etta toisen ihmisen arvokkuus sailyy.


Jamakkyys, Tupari, Purot. net wiki


Mita on jamakkyys - Feminismi - Suomi24 Keskustelut. Yhteys itseensa - Ihmissuhdetaso. Jamakkyys tarkoittaa kykya ilmaista omat ajatukset, tunteet ja mielipiteet rakentavasti, silloinkin kun ne ovat erilaisia kuin muilla. Jamakkyytta on myos kyky.

Tutkimus: Kattelyn jamakkyys ennustaa, miten pitkaan elat, Aamulehti. Jamakkyys - Tagit - Kodin Kuvalehti.


Jamakkyys

Jamakkyys, - Ammatissa Pro.


11. Marraskuu 2014 Avainsana. Avainsanalla jamakkyys loytyi 1 artikkelia. stressi tukka · Tule apuun, itsekuri! Nain opit jamakkyytta ja hellittamista · Hyva olo 16:05. Yleensa jamakkyys lie sita, etta on sitten sita, mita sanoo. Mieheltahan haviaa miesporukassa jamakka imago heti, ellei han jossain tilanteessa osoittaudu. Kyvyttomyys hallita vihan tunteita johtaa ongelmiin toissa ja kotona. Myos terveydelle raivoamisesta on yllattavan paljon haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.