lauantai 24. lokakuuta 2015

Y saatio

Yhteystiedot. Tarvitsetko asuntoa. Tietoa Y-Saatiosta.


Y-Saatio: Y-Asunnot. Y-Saatio - Helsinki, Finland - Voittoa tavoittelematon jarjesto.


Y-Saatio edistaa yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, jotka tarvitsevat kodin. Saatio on poliittisesti.


Y-Asunnot


Y-Saatio, Helsinki, Finland. 104 tykkaysta · 5 puhuu tasta · 3 oli taalla. Y-Saatio tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea. Y-saatio asuttaa asuntoihin 'vaikeasti asutettavia' eli mm. mamuja ja mielenterveyspotilaita. Taman pelataan vaikuttavan asuinviihtyvyyteen ja turvallisuuteen.


Y-Saatio - Helsinki - Jarjestot - fonecta. fi


Y-Saatio, Talotekniikka-lehti. Asunnottomien asuntoja ei paady tavallisille vuokralaisille - Kotimaa. 18 Lokakuu 2011 Yleishyodyllisen Y-saation omistamiin noin sataan vuokra-asuntoon Kuopiossa ei liity epaselvyyksia saation toimitusjohtajan Hannu Puttosen.

Y-Saatio, LinkedIn. MOT: Hyvien ihmisten talo (Y-saatio) - Homma.


Y saatio

Y-Saatio - Koti sita tarvitsevalle - YouTube.


Y-saation toiminnassa ei tunnu olevan mitaan jarkea ja esim. RAY:n tukia sinne on valunut vuosina 2000-2011 hulppeasti n. 80 miljoonaa. 29 Tammikuu 2015 Y-Saation hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Matti Harjuniemi Rakennusliitosta. Takaisin. Etusivulle. Tulosta. Share on facebook. - 2 Minuuttia - Lataaja: Y - Saatio Y-Saatio on yleishyodyllinen organisaatio, joka tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra - asuntoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.