perjantai 13. marraskuuta 2015

Power mover

Tanssikilpailut - Koululiikuntaliitto. Power Mover 2014 - YouTube. Kuvat aiheesta power mover.


Power Mover - tanssikisa: alakoulu, ylakoulu ja lukio 2015 - Kilpailu. Power Mover - tanssikilpailu - Facebook.


Power mover

Itse suunniteltu Power Mover tanssi sisaltaa uuden kilpailuesityksen, jonka koululaiset ovat suunnitelleet ja valinneet siihen musiikin. Tanssin on oltava uusi ja. POWER MOVER TANSSIKILPAILUUN 2014 ILMOITTAUTUMINEN. Tervetuloa ilmoittautumaan oppilaiden Power Mover tanssikilpailun aluetapahtumiin.


Power Mover - YouTube


- 1 Minuuttia - Lataaja: Koululiikuntaliitto KLL ry Power Mover 2014. Koululiikuntaliitto KLL ry. Play next. Play now. Power Mover 2010. OULUN KOULUJEN JA POHJOISEN ALUEEN KLL:N POWER MOVER TANSSI - KILPAILU ALAKOULU, YLAKOULU JA LUKIO TYTOT JA POJAT 2015.


Kisakallio, Power Mover aluekilpailu huhtikuussa


Power Mover liikutti Educa vakea - OAJ. Power mover - Tanssi - Suomi24 Keskustelut. Kiva:D Meilla oli koulun liikuntatunnilla Power Mover tanssia just eilen:D Tassapa linkki sivulle, jossa on tanssin askeleet. Kappale on: Tea Hiilloste-Tuu.

Power mover kerasi pohjalaiset koululaiset kisaamaan - Pohjalainen. Power Mover - Your Move.


Power mover

Power Mover liikuttaa nuoria, Kuvagalleriat, Kaleva. fi.


Tanssia, liikuntaa, musiikkia, saihketta, jannitysta, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksia, yhteistoimintaa - sita kaikkea Power Mover on. Power Mover on suunnattu. 24 Tammikuu 2015 Oululainen Partanen on Suomen mestari latin show - tanssissa seka menestynyt myos dicotanssin MM-kisoissa. Power mover - tanssissa. Uutisaiheiden seuraaminen on helppoa! Nyt sinun on mahdollista seurata Kalevan uutisaiheita ja loytaa kiinnostavimmat sisallot entista helpommin. Voit aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.