lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kaupungin asunnot

Helsingin kaupungin asunnot Oy: Etusivu. Vuokra-asunnot, Helsingin kaupunki. Vantaan kaupunki - Vuokra-asunnot.


Espoonasunnot - Hakijalle. espoo. fi > Vuokra-asunnot.


Kaupungin asunnot

Ja internetsivut. Lue lisaa · Hae hekan asuntoa · Asiakaspalvelu Hekan alueyhtioissa · Lue · Hima-lehti · Muut Helsingin kaupungin kiinteisto-yhtiot Yhteystiedot - Hae asuntoa - Asunnonvaihto - Kohteet kartalla. Espoon Asuntojen asuntokanta on yhta monipuolinen kuin Espoo on asuinkaupunkina. Tarjoamme koteja pienille ja suuremmille perheille, niin kaupungissa. 29 Joulukuu 2011 Kaupungin vuokra-asuntokanta on noin 15 000 asuntoa. Asunnot on paaosin rakennettu valtion aravalainalla tai korkotuella. Talla hetkella.


Vuokra-asunnon haku, Helsingin kaupunki


Suurinta osaa asunnoista hallinnoi Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka). Muita kaupungin vuokra-asuntoja omistavia kiinteistoyhtioita ovat Auroranlinna. Vantaalla vuokra-asuntoja on tarjolla pienista yksioista aina omakotitaloihin. Vuokra-asuntojen kysynta on kaupungissa suurta, joten jos vaatimukset asunnon.


Vuokra-asunnot - Lahden kaupunki - Lahti


Kaupungin vuokra-asunnot - Jamsa. Kokkolan kaupunki: Vuokra-asunnot. 20 Toukokuu 2014 Asuntohakemuksen voi toimitta myos paperimuodossa. Hakemuskaavakkeen saa kaupungin asuntotoimistosta ja Kokkolan Vuokra Asunnot.

Asuntojen hakeminen - Kuopion kaupunki. Hakeminen kaupungin vuokra-asuntoihin - Keravan Kaupunki.


Kaupungin asunnot

Vuokra-asunnot [Tampereen kaupunki - Asuminen ja rakentaminen.


13. Tammikuu 2015 Kaupunki omistaa seka valtion tukemia etta vapaarahoitteisia vuokra - asuntoja. Vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin voi hakea kuka. Asuntoa haetaan Jamsan kaupungilta asuntohakemuslomakkeella, jonka voit tulostaa talta sivulta tai noutaa kaupungin yhteis-palveluista tai kaupungin. Tampereella on runsas ja monipuolinen vuokra-asuntotarjonta. Kaikkiaan vuokra - asuntoja Tampereella on noin 53 500. Naista on rakennettu valtion tuella 22.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.