maanantai 31. maaliskuuta 2014

Vapaat tontit

Porin kaupunki - Vapaat tontit. Seinajoki - Tonttitori. Asuminen ja vapaat tontit - Varkauden kaupunki.


Tontit, Forssan kaupunki. Vapaat tontit rakentamiseen - joensuu. fi.


Vapaat tontit

Porin kaupungin vapaat tontit. Tervetuloa tutustumaan Porin kaupungin tonttitarjontaan! Porin kaupungin vapaista tonteista saa lisatietoa Palvelupiste Porinasta. Forssan kaupunki myy ja vuokraa rakennuskelpoisia tontteja ja muita maa - alueita. Kaupungilla on tarjolla eri puolilla kaupunkia runsaasti seka omakoti - etta. Joensuun kaupungin karttapalvelussa on kantakaupungin ulkopuolisten, vapaiden tonttien sijainnit merkitty kartalle. Palvelu loytyy osoitteesta http://kartta. jns. fi.


Seinajoki - Vapaat omakotitontit


AP ja AKR - tonttien rakentajat valitaan tonttikohtaisten L1-suunnitelmien perusteella. Karhuvuoren alueen muut tontit ovat kaikkien vapaasti varattavissa. Alueen. Www. varkaus. fi, Asuminen ja vapaat tontit tai Kaavat ja kiinteistot. Yhteystietomme: Kaavoitusasiat: Satu Reisko 040 760 7791. Omakotitontit: Ulla Nupponen.


Vapaat tontit, Kalajoen kaupunki


Vapaat pientalotontit, Mikkeli. Www. ekarjala. fi - Etela-Karjalan vapaat tontit - Ruokolahti. Etusivu Tontit Ruokolahti. Etela-Karjalan vapaat tontit. Voit lajitella kohteet nousevaan tai laskevaan jarjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita. Avaamalla.

Heinolan kaupunki - Vapaat pientalo - ja teollisuustontit. Tontit - Rovaniemi. fi.


Vapaat tontit

Nastolan kunta - Kunnan vapaat tontit.


Jatkuvan haun hakemukset kasitellaan loppuviikon aikana, jonka jalkeen vapaaksi jaaneet tontit laitetaan kaupungin karttapalvelun internet-sivuille haettaviksi. Vapaat pientalotontit. Mikkelin kaupungilla on tarjota vapaita pientalotontteja kaikissa isommissa taajamissa. Tarjonta on runsasta ja tontteja on usein. Nastolan kunta tarjoaa vapaita asemakaavoitettuja omakotitontteja eri puolilta nauhataajamaa. Vapaiden tonttien sijainti, pinta-ala, rakennusoikeus, myyntihinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.