keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

K3 talot

K4 = KAUNIS, KESTAVA, KOHTUUHINTAINEN JA - Betoni. K3-talot, Makupalat. Tiedote: Suomen Kulttuurirahasto - Ensimmainen K3-pientalo.


Ilmaa - seminaari 11.2.2012. Innovoimisen sietamaton raskaus - Great Point.


19. Joulukuu 2011 teista (www. k3-talot. fi) tyyppitaloa. Suunnitelmat ovat vastikkeetta kaytettavissa seka yksityisesti etta elinkeinotoiminnassa Kulttuurirahaston. Mita enemman talossa on tekniikkaa, sita enemman siella on huollettavia ja rikki Veli-Markus Tapio esitteli Suomen Kulttuurirahaston ainutlaatuista K3 talot. 3 Helmikuu 2015 Kulttuurirahaston ja Fiskarsin K3-talo haluaa olla kaunis, kestava ja kohtuuhintainen, mutta myos tehokas, turvallinen ja terveellinen.


Suomen ensimmainen K3-pientalo on pian valmis - Rakennuslehti


Asiasanat · YKL-luokat · Kategoriat · Julkaisijat · K3-talot. Suomen Kulttuurirahaston hankkeen tavoitteena oli suunnitella kauniita. http://www. k3- talot. fi. Kategoria. 10 Joulukuu 2014 K3-talot perustuvat suunnitelmiin, jotka Suomen Kulttuurirahasto tilasi syksylla 2009 kahdeksalta pohjoismaiselta arkkitehtitoimistolta.


Karsikko - joensuu. fi


Karsikon koulu - joensuu. fi. Hoi Joensuu! Millaista seutua on Karsikko - Aihe vapaa - Vauva. Etuovi. com. Myytavat loma-asunnot Karsikko, Joensuu. Nayta kohteet.

Karsikon Lemmikkihoitola - Lemmikkihoitola, Loytoelainhoitola. Karsikko (Joensuu) – Wikipedia.


Karsikko - Joensuu - Suomi24 Keskustelut.


Karsikon alue. Karsikon alueella on yhteensa nelja paivakotia: Kissamaen paivakoti, Innantie 6. paivakoti Tuulikannel, Kyllikinkatu 15. seka yksityiset paivakodit. Asunnot. Uudiskohteet. Tontit. Loma-asunnot. Maa - ja metsatilat. Varastot ja autotallit. Edelliset hakusi. Aluevalikko. Sijainti. Ei valittuja alueita Karsikko, Joensuu. Etsitko yrityksen Joensuun kaupunki Karsikon hammashoitola tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Joensuu loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Hammashoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.