tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tampere lempaala bussi

Tampere - Lempaala: Reitti, valimatka, ajo-ohjeet, reittihaku, bussi. Matkahuolto - Aikataulut. Joukkoliikennetta jarjestellaan uuteen uskoon: Lempaalan.


Birgitan polku - Lempaalan Kehitys Oy. Vaino Paunu – Wikipedia.


Ajo-ohjeet, reittikartta ja valimatka matkalle Tampere - Lempaala - Reittihaku bussi - ja juna-aikatauluihin. Lempaalan luontomatkailuvaltti Birgitan polku on ympyranmuotoinen Parhaiten polulle paaset Tampereen suunnasta joko Vuoreksen bussilla nro 5. Paunu on mukana Tampereen yhteistariffiliikenteessa. M tai suoraan– Pirkkalaistori–reitti: R tai V–Keho. 71 Lempaala–Keskustori–Rahola–reitti: K, KJ, M tai.


Puntala-rock 2014 info


Aikatauluhaku nayttaa myos bussiyritysten vahvistamat vaihtoyhteydet. Tampere (Kangasala, Lempaala, Nokia, Tampere, ja Ylojarvi), Tampereen reittiopas ei. 19 Helmikuu 2013 Toisen vaihtoehdon mukaan linja liikennoisi nykyisella vuoromaaralla, mutta Saaksjarven ja Tampereen valin bussi ajaisi moottoritieta pitkin.


Levi - Vapaat mokit, kesamokit, loma-asunnot, majoitus


Levin mokkivuokraus. Toilailevi Oy: Vuokraa mokki Levilta. Tervetuloa Toilailevi ja Helmeilevi mokkien kotisivuille. Tarjoamme kayttoosi kuusi kodikasta ja tunnelmallista mokkia, seka yhden lomahuoneiston Levin.

Levin Huoltopalvelu Mokit - Mokit paasivu. Levi vuokramokit - tutustu Lomarenkaan mokkeihin ja varaa omasi!.


Mokit Levi, Matkailutietoa ja majoitus Levilla - Vuokramokki Levilta.


Runsaasti tarkastettuja vuokrattavia lomamokkeja, huviloita ja huoneistoja Levin parhailla paikoilla. Vaihtoehdoistamme loydat varmasti omasi!. Voit selata kohteitamme Kohteet-valikossa. Levin Mokkivuokraus Leviraitti 7 99130 Sirkka. Email:levinmokit@gmail. com(yhteydenotot mielellaan meilitse). Kittila lahialueineen tarjoaa kayttoosi vuokramokkeja pienen lahion verran. Lahes kaikki Levin mokit on suunniteltu ymparivuotiseen majoittumiseen ja alueen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.