tiistai 29. heinäkuuta 2014

Asuntojen kauppahinnat

Asuntojen hinnat Suomessa: Toteutuneet asuntokaupat. Tilastokeskus - Tilastot aiheittain - Osakeasuntojen hinnat. Asuntojen myyntihinnat tulivat vihdoin internetiin - Tekniikka&Talous.


Taantuma syventaa omakotitalo-omistajan ahdinkoa – katso, miten. Asuntojen kauppahinnat verkkoon - Keskisuomalainen.


Asuntokauppojen toteutuneet hinnat parin vuoden ajalta. Myymassa tai ostamassa asuntoa Tarkista ensin markkinahinta! Myydyt asunnot - Hintalaskuri - Tilastot - Ilmoita asunto. 29 Lokakuu 2014 Samalla kone ilmoittaa, miten hinnat ovat kehittyneet suhteessa keskipalkkaan. Omakotitalojen hinnat on ilmoitettu asunnon ja tontin. Jos on nain, etta vain osa kiinteistovalittajista ilmoittelee toteutuneista kaupoista ko. nettisivuilla ja toteutuneen kauppahinnan julkistamisen voi kieltaa, niin ko.


Myytyjen asuntojen hinnat, Toteutuneet, todelliset hinnat


Osakeasuntojen hinnat laskivat neljannella vuosineljanneksella Kuukausi - ja neljannesvuositilastot soveltuvat asuntojen hintakehityksen seurantaan lyhyella. 28 Kesakuu 2007 Asuntojen toteutuneet myyntihinnat voi nyt tarkistaa internetista osoitteesta Talla hetkella palvelusta loytyvat kauppahinnat vuoden ajalta.


Tilastokeskus - Tilastot aiheittain - Osakeasuntojen hinnat


Hinnat - Asuminen. fi. Toteutuneet kauppahinnat - nayttaako kaikki - Asuntojen hinnat. Eika tuolla nytkaan ole kuin pieni osa valittajienkaan myymien asuntojen kauppahinnoista (suurin osa valittajista ei kauppahintaa ilmoita). Ja jos myyja taas ei.

Tilastokatsaus 8:2013 - Vantaan kaupunki. Kartta nayttaa, paljonko Helsingin asuntojen hinnoissa on.


Asuntojen hinnat plussalla Lappeenrannassa, Etela-Saimaa.


27. Tammikuu 2014 Lopulliset, asuntokaupoissa toteutuneet hinnat etsittiin Asumisen rahoitus - Kalasataman asuntojen pyyntohinnoista joustetaan toteutuneisiin. Haku. Hakusanalla hinnat loytyi linkkeja: 17 kpl. Asuntojen hintakehitys. Etuovi. comin tietokannasta tuotetut hintakehitystiedot (Markkinapuntari). 31 Tammikuu 2015 Asuntojen hintakehitys oli Lappeenrannassa viime vuonna toiseksi parasta koko maassa. Iltalehden 22 kaupungista tekeman vertailun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.