tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kauppakeskus skanssi

Skanssi. Ajankohtaista. Yhteystiedot.


Saapuminen. Kauppakeskus Skanssi - Turku, Finland - Ostoskeskus, Facebook.


Kauppakeskus skanssi

Skanssi on kauppakeskus Turussa, Skanssin kaupunginosassa. Sen avajaisia vietettiin 17. huhtikuuta 2009. Kauppakeskuksen bruttopinta-ala on 130 000.


Liikkeet & Palvelut


Skanssi on Turun uusin kauppakeskus, jossa sinua palvelevat yli 90 erikoisliiketta, hypermarket, tavaratalo seka monipuolinen kahvila - ja ravintolamaailma. K-citymarket Turku Skanssi, Itakaari 20, 20730 TURKU, puh: 0105388400 ( Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min (sis. alv.).


Kauppakeskus Skanssi, Projektiuutiset. fi


Skanssin Suutari. Spice Ice Kauppakeskus Skanssi, Ingman Spice Ice. Spice Ice Kauppakeskus Rajalla (kahvila) · Turku · Spice Ice Kauppakeskus Skanssi · Tuuri · Spice Ice Kylakauppa Keskinen Spice Ice Kauppakeskus Skanssi.

Jesse's Dine. Skanssin Apteekki - Turku.


Kauppakeskus skanssi

Cafe Brahe - Tervetuloa Cafe Braheen!.


Liikkuminen apteekissamme on helppoa rattailla, rollaattorilla ja pyoratuolilla. Apteekkimme sijaitsee Skanssin kauppakeskuksen ensimmaisessa kerroksessa. Sijaintimme on kauppakeskus skanssissa suoraan Citymarketin neuvontaa vastapaata. Lamminta paikoitustilaa on reilusti ja pienet ja suuremmatkin tyot. Cafe Brahet, jotka sijaitsevat Kavelykadulla Stockmannia vastapaata, Kauppakeskus Hansassa ja kauppakeskus Skanssissa ovat kaupunkimme suosituimpia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.