perjantai 29. elokuuta 2014

Homeen haju

5 Ohjetta hometalon tunnistamiseen – ”Mummonmokin hajua ei ole. Milta home haisee, Ellit keskustelu. Homeen haju, Ohjeet ja neuvot homeen hajun poistamiseen - Siivous.


Talosta tarttuu haju vaatteisiin? - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva. - Homettako - Asumisterveysliitto AsTe ry.


20. Elokuu 2010 Faktakulma. Asumisterveysliiton 5 vinkkia homeongelman tunnistamiseksi: 1. Haju. Jos sisailmassa on havaittavissa kellarimaista, tunkkaista. 1 Huhtikuu 2012 Onko tuo haju aina selva merkki homeesta Vai voiko jokaisessa talossa olla joku ominainen tuoksunsa joka sitten tarttuu vaatteisiin. Kaikkiin homeisiin ei valttamatta liity voimakasta hajua, joten myos hajuton Jos haju on tuttua ns. mummolan hajua, rakennuksen tilanne saattaa olla jo melko.


Leijuuko ystavasi ymparilla homeen haju, Asuminen, Juttutupa


25. Tammikuu 2007 Kosteissa tiloissa homeen hajun tuntee selvasti, vahan niinkuin maran saunan haju, joka ei lahde pois. Pyyda kaveri nukkumaan luoksesi ja. Homeen hajun poistaminen. Laheta kaverille. Homeen haju pois. Kun asunnossa tai huoneistossa on homeen hajua, tulisi keskittya itse homeen loytamiseen.


Kokemuksia: onko kaikki haju aina merkki homeesta - Sana vapaa


Ummehtunut haju - Rakentaja. fi. Milta home haisee - Kosteusvauriot - Suomi24 Keskustelut. Olen kylla luullut tietavani, sellainen vanhan tunkkainen haju, joka ei esim. vaatteista lahde pesemallakaan pois. Nyt muutin itse vuokra-asuntoon, joka on ollut.

Perustus ja alapohja, - Sisailmayhdistys. Mista voi johtua aitini luona oleva haju, joka tarttuu vaatteisiin.


Homeen haju pois kalusteesta - Kaksplus.


Kun olemme aitini luona, en haista sita hajua, mutta kotiin tullessamme kaikki vaatteet Tulee mieleen homeen haju, vaikka en tieda milta hometaloissa haisee. Mokissa on kuitenkin viela pieni ummehtunut haju, jonka lahdetta ei voi paikallistaa. Mutta miksi tuo ilmeisimmin homeesta lahtoisin oleva haju pysyy niin. Ostin kaytettyna yhden kalusteen joka on lakattua puuta. Kotiin kun kaluste saatiin niin huomasin etta etta se haisee homeelle ja haju ei ole lahtenyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.