lauantai 30. elokuuta 2014

Lappeenranta uimahalli

Lappeenranta - Lauritsalan uimahalli. Lappeenranta - Lappeenrannan uimahallin tilaussaunat. Uimahalli ja urheilutalo - SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta.


Lappeenrannan uimahalli suljettuna, Lauritsalan halli avoinna. Lappeenrannan keilahalli - Keilailu. fiKeilailu harrastuksena.


Lappeenranta uimahalli

Lauritsalan uimahallin ja kuntosalin aukioloajat ja kayttomaksut. Lajimahdollisuudet uinti, vesivoimistelu ja painonnosto. 28 Maaliskuu 2014 Lappeenrannan uimahalli pidetaan suljettuna viikonlopun, perjantaista sunnuntaihin. Uimahallissa jarjestetaan vuoden 2014. Avoinna: ma-to 11.00 - 20.30 pe 11.00 - 22.00 la-su 12.00 – 18.00. Kuvaus: 16 keilarataa. Ajo-ohje: Lappeenrannan Urheilutalo/Uimahalli Takaisin.


Lappeenrannan uimahalli


Lappeenrannan uimahallin tilaussaunojen ja takkauhuoneen varaukset ja kayttomaksut. SaLUTin liikunta - tai ryhmaliikuntapassilla saa alennuksia Lappeenrannan uimahallin ja uimahallin kuntosalin kayttamisesta. Uimahallin palveluista saatavat.


Lauritsalan uimahallissa polskuttelevat tyytyvaiset asiakkaat


Uimahalli - ja Urheilutalon kahvio, Lappeenranta: Arvostelut, Eat. fi. Lappeenrannan kaupunki uimahalli ja urheilutalo - Lappeenranta. Etsitko yrityksen Lappeenrannan kaupunki uimahalli ja urheilutalo tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Lappeenranta loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii.

Lappeenrannan uimahalli on kiinni loppuviikon, Imatralainen. Lappeenrannan keilahalli · Kahvio.


Uimahallirekisteri.


Kahvio Lappeenrannan keilahallin ja uimahallin yhteydessa toimii kahvio Villi Mokka. Kahvilasta loydat pikkupurtavat ja juomat Boikeuksin. Villi Mokka. Uimahalli - ja Urheilutalon kahvio, Lappeenranta. Uimahalli - ja Urheilutalon kahvio · Lisaa perustiedot. Osoite: Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta. ESPOO-LEPPAVAARAN UIMAHALLI www. HELSINKI-TOOLON URHEILUTALON UIMAHALLI www. LAPPEENRANTA-LAURITSALAN UIMAHALLI www.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.