torstai 2. lokakuuta 2014

Pohjolan design talo oy

Yritys. Kotiraatalimme. Extranet.


Pohjolan Design-Talo Oy, Osakeyhtio, Kauppalehti. fi. Pohjolan Design-Talo – Wikipedia.


Pohjolan design talo oy

2013/12, Pohjolan Design-Talo Oy:n liikevaihdon kohtalainen kasvu toi mukavan tulosparannuksen. 2012/12, Pohjolan Design-Talo Oy:n tulos selvassa.


Toimipisteet


Pohjolan Design-Talo Oy on vuonna 1989 perustettu muuttovalmiita omakotitaloja suunnitteleva ja valmistava yritys. Vuoden 2011/2012 RTS Oy:n. Onko kokemuksia Design-talon Hailuoto 153a - mallista Harkinnassa, kun kayty lapi. Pohjolan Design-Talo Oy on ajautumassa konkurssiin! Ensimmaiset yt:t.


100% VapaallaEdustajamme


Design-Talo - yrityksen toiminta - Fonecta Finder. Design-Talo - Talomallisto - Talotutka. Design-Talot tekee suomalainen, vakavarainen Pohjolan Design-Talo Oy. Yhtio on erikoistunut muuttovalmiiden omakotitalojen suunnitteluun ja valmistukseen.

Design-Talo TekniikkaYhteystiedot - Design-Talo TekniikkaEtusivu. Pohjolan Design-Talo Oy - Resca.


Pohjolan Design-Talo Oy - BusinessOulu.


1. Joulukuu 2014 Osoite ja tontti: Makihypyntie 12, tontti 22/4. Lammitysmuoto: Maalampo + aurinkoenergia. Ylilammonhallinta: Varjostukset. Laajuus: Kerrosala. Yrityskuvaus Design-Talot tekee suomalainen, vakavarainen Pohjolan Design - Talo Oy. Yhtio on erikoistunut muuttovalmiiden omakotitalojen suunnitteluun ja. Pohjolan Design-Talo Oy on erikoistunut muuttovalmiiden omakotitalojen suunnitteluun ja valmistukseen. Vuosien kehitystyo ja tuhansien muuttovalmiiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.