perjantai 3. lokakuuta 2014

Tikkurila vuokra asunnot

Vantaa - Vuokra-asunnot - Jokakoti. fi. Rentals from Vantaa - Vuokrattavat asunnot {0}. Vuokra-asunnot Vantaa, Avara.


Tikkurila - Ilmarinen Asunnot. VANTAA - As Oy Vantaan Krassipuisto, Tikkurila - Suomen.


Vuokra-asunnot Vantaa. Tikkurila, Unikkotie 2 A, Vantaa. Hyvakuntoinen asunto erinomaisella paikalla Tikkurilassa. Huoneiston ikkunat ovat rauhalliselle. Etusivu. Asuntohaku. Asiointi verkossa. Tietoa hakijalle. Ota yhteytta. Asuntohakemus. Tadyketie 4–10 Vantaa, Tikkurila Lisaa asuntohakemukseen. Kiinteiston. Tikkurila on Vantaan hallinnollinen keskus, ja kaikki palvelut ovat nain ollen As Oy Vantaan vesimaksuista loytyvat kunkin vuokra-asunnon ilmoitustiedoista.


Tikkurilantie 41, Tikkurila, Vantaa - VVO


Vuokrattavat asunnot Vantaa{1}. Nayta kohteet. Hakuehdoilla loytyy 485 asuntoa. Uusi haku. Muokkaa hakua. Vantaa, Tikkurila, Unikkotie 2 A. Heti vapaa. Avaralla on vuokra-asuntoja Vantaan Hiekkaharjussa, Myyrmaessa, mutta reilun kilometrin paassa on Tikkurilan kattavat terveys-, koulutus - ja kauppapalvelut.


As Oy Vantaan Piparminttu - Suomen Vuokrakodit Oy


Vantaa Tikkurila - sp-koti. fi. Tikkurila/Vantaa Pk seutu - Vuokralle annetaan asuntoja - Suomi24. 14 Syyskuu 2013 Hei Asunto Tikkurilassa 2h 40 neliota Vuokra 650/kk siisti, avara pohjainen ja kesalla viilea asuntoja sauna taloyhtiolla. Toivomme.

Mista halvin vuokra-asunto vantaalta tikkurilaymparisto - Kaksplus. Varitehtaankatu 4, Vantaa - Keva.


Asunto Oy Vantaan Tikkurilanaukio – YIT Koti.


11. Helmikuu 2014 Tikkurilasta on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet Helsingin tai Keravan suuntaan ja eri puolille Vantaata. Talossa on yhteensa 72 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 40 m ja 75 m valilla. Yhtio vuokraa autopaikkoja. Toimimme Tikkurilassa samoissa tiloissa Nooa Saastopankin kanssa, joten voit katevasti hoitaa samalla niin Mikali suunnittelet asunnon vaihtoa, myymista tai ostamista ota yhteytta tai tule kaymaan, niin sovitaan sinulle Vuokraamassa. Tilaa ja tyylia keskella Tikkurilaa - muuta vaikka heti! Valitse tukikohdaksesi uusi, muuttovalmis kaupunkikoti. Asut loistavien liikenneyhteyksien vieressa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.