sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Asta nimi

Merkitys nimelle Asta - Paasivulle. Asta Inkeri oisko huono nimi vauvalle Sisko on Elsa Katariina. Asta: Etunimi Asta, nimen Asta merkitys, nimen Asta alkupera.


Etunimien tarkoitus ja alkupera - Etunimet. net • Lasten nimet. Suomalaisten etunimien historia ja merkitys.


Asta nimi

Taalta loydat tietoa merkityksen ja nimen alkuperasta. Onko nimesi Asta Kategoriat: Tanskan nimet Top 100 2010 - Suosittuja nimia Tanskassa - Tyttojen. Aino – taysin suomalaista alkuperaa oleva nimi. Kalevalassa Aino oli kaunis, hento, arasti ja syvasti tunteva nuori neito. Aki, Akim – Aki on lyhentyma Joakimista. Anto/latina Antonius (suvun nimi, sisalto epavarma)/Anthony, Antoine, Antonio, Tony. Antti/kreikka Asta/latina kunnianimi "kunnioitettu"/Augusta. Atro/latina.


Pikkusiskolle nimia! - Tyttojen nimet - Suomi24 Keskustelut


Asta ja Elsa oli meilla molemmat ehdolla. MOLO KIDS SOVITUSKUVIA + kokoasiaa · 6 tapaa luoda uniikki nimi lapselle · Pahkinainen muromysli · ME&I. Nimi Asta on nain suosittu. Tasta naet, vuosittain esitettyna, kuinka monella prosentilla Geneanetin sukupuissa olevista henkiloista on tama nimi.


Kreikkalaiset nimet, Mika Lapselle Nimeksi - Lapsennimi. com


Asta: Nimi: Frederik synttarisoittarit. Sija Nimi Seura 1. ASTA HONKONEN LAUKAA 2. SIRPA. Nimi ja siihen liittyvan pyhan muistopaiva. Naisten nimet A-H Alla Alli, marttyyri Alla, 26.3. Anastasia Asta, pyhittajamarttyyri Anstasia, 2 paivaa paasiaisesta.

Asta lyyra - Nimi - ja numerohausta suomalaisten yhteystiedot. Huomioita suomalaisen persoonallisen nimiston alalta - Nimiartikkelit.


Asta Julkunen, Galleria Taiga.


Anttia pidetaan tavallisesti ruots. Anders nimen suomalaisena vastineena. vaan tasta se ei ole voinut suorastaan lahtea (huom. esim. pitka tt). on siis luultavaa. Tapa 3: Tilaa itsellesi tai kaverille verkkopankilla tai luottokortilla. Voit tilata musiikkitiedoston omaan puhelimeesi tai kaverillesi lahjaksi suoraan tasta ja maksaa. Tulokset haulla Asta Sundqvist. Tarkemmat tiedot fonecta. fi numerohausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.