torstai 26. maaliskuuta 2015

Tyttojentalo

Tampereen Tyttojen Talo - Setlementtiyhdistys Naapuri ry. Turun Tyttojen Talo. Kuopion Tyttojen Talo® – AJANKOHTAISTA.


Tampereen Tyttojen Talo® - Setlementtiyhdistys Naapuri ry. Tyttojen Talo® - Suomen Setlementtiliitto.


Tyttojen Talo sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien paassa. Tyttojen Talolla tyoskentelee vakituisten tyontekijoiden lisaksi harjoittelijoita. Tampereen Tyttojen Talo® avasi ovensa vuonna 2004 Tampereen ydinkeskustassa. Kohderyhmaa ovat 12–28-vuotiaat pirkanmaalaiset tytot ja nuoret naiset. Tyttojen Talo on Kalliolan Nuoret ry:n rekisteroity ”tuotemerkki”®. Tyttojen Taloilla ® tehdaan tyttojen tarpeista nousevaa sukupuolisensitiivista tyttotyota.


Toiminta, Espoon tyttojen talo


Tyttojen Talon toimintaan ovat tervetulleita kaikki 12-28-vuotiaat tytot ja nuoret naiset seka sellaiseksi itsensa kokevat. Tyttojen Talo on paikka, jossa voi viettaa. Kuopion Tyttojen Talo® 2011 kevaalla kaynnistynyt Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama Kuopionseudun Tyttojen Talo® hanke.


Tyttojen Talo Helsinki - Helsinki, Finland - Non-Governmental


Kuopion Tyttojen Talo ® - Po1nt. fi. Turun Tyttojen Talo (@turuntyttojentalo) • Instagram photos and videos. Turun Tyttojen Talo Maksutonta vapaa-ajan toimintaa tytoille ja nuorille naisille Turun keskustassa ja Varissuolla. Tervetuloa! #turuntyttojentalo.

Setlementti Puijola – Tyttojen Talo. Espoo. fi > Tyttojen talo.


Tyttojentalo

Naky2 - Tyttojen Talo verkosto.


22. Joulukuu 2011 Tyttojen Talo on Kalliolan Nuoret ry:n toimintaa ja sita rahoittaa Espoon kaupunki. Toiminta on setlementtityota ja sen lahtokohta perustuu. Kuopion Tyttojen Talo ® on paikka 12-28 - vuotiaikke tytoille ja nuorille naisille, jotka kaipaavat yhteista tekemista, uusia ystavia ja ajatusten vaihtoa oman. Tyttojen Talo, Helsinki tyttojentalo(at)tyttojentalo. fi. Puh. (09) 824 052 22. Toinen Linja 3, 2 kerros, 00530 Helsinki kotisivut. Oli mukana Kalliolan Nuoret ry:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.