tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tontti jyvaskyla

Myytavat tontit Jyvaskyla - Oikotie. Tontit ja maatilat, Keski-Suomi, Tori. fi. Myynnissa - OKT-Tontti, Jyvaskyla 48 000€, 1120 m - Nettiasunto.


Kuormaus ja Raivaus Perala & kumpp Myytavat tontit Jyvaskyla. Jyvaskylan kaupunki: Kaupunkirakennepalvelut: Omakotitonttien osto.


Suomen suosituimmasta asuntopalvelusta loydat kattavan valikoiman myytavia ja vuokrattavia asuntoja koko maassa. Loyda omasi helposti ja nopeasti. Jyvaskylan Kuormaus ja Raivaus, Perala ja Kumpp. myy teollisuustontteja Nuutin Kortteleissa ei ole tehty tonttijakoa, joten tontteja on mahdollista rajata ja. Tonttia ostettaessa kauppahinta maksetaan kertamaksuna. Kaupat tehdaan ns. kateiskauppoina. kaupantekotilaisuudessa ostajalle annetulla laskulla on.


Etuovi. com - Jyvaskyla - Myytavat tontit


Jyvaskyla. Ostetaan. eilen. 18:22. Pientila Hankasalmi, Tontit ja maatilat, Hankasalmi, Tori. fi. Pientila Hankasalmi. 198 000 eur. Hankasalmi. Myydaan. eilen. Sijainti: Puuppola, Jyvaskyla. Osoite: Havukkatie. Postinumero: 41120. Postitoimipaikka: Puuppola. Kohde: OKT-Tontti ( Myytavana ). Kohteen kuvaus: Tasamaa.


Jyvaskyla tontit, tontteja, rakentaminen, remontointi, JYVASKYLA


Jyvaskyla Iso-Kauppi - Tontti - UPM - Bonvesta. KANNUSTALO - Rakentajatarina - Jyvaskyla osa 1. Tontti oli tassa vaiheessa jo lahes raivattu, kun jouduimme nostamaan kadet pystyyn. Vaikka ostimme tontin kunnalta, niin Jyvaskylan maalaiskunnan.

Jyvaskylan kallein vapaa tontti loytyy Saaksvuoresta - Keski-Suomi. Jyvaskylan kaupunki: Kaupunkirakennepalvelut: Korteniitty.


Asunto - ja kohdehaku - Asunnot - Kohde - Opkk.


Korteniityn tontit toteutetaan ryhmina, joilla on yhteinen suunnittelija. Nama ryhmat voivat olla esim. kolme/nelja perhetta tai yritys/yhteiso, jotka palkkaavat. Muuramen monipuolisiin palveluihin on noin 21 km. Navigaattoriosoite auto - ja venepaikalle: Puomitie 82-98, Jyvaskyla. lahella kaupunkia. hyvapuustoiset tontit. Tontit ovat paaosin Vaarajarven suuntaan laskevaa rinnemaastoa. Tonttien koot ovat 1.000 Jyvaskyla, Vaarajarvi, Tahdenlento k20t2, 1 000,0 m2, 40340.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.