tiistai 22. heinäkuuta 2014

Varainsiirtovero asunto osake

Asunto - ja kiinteistoyhtioiden osakkeiden varainsiirtoverotus. Varainsiirtovero – Wikipedia. Varainsiirtovero: Osake tai muu arvopaperi - LAKI24.fi.


Varainsiirtovero nousee maaliskuussa 2013 - Yritys - Huoneistokeskus. Varainsiirtovero, ovikoodi. fi.


9. Syyskuu 2013 Asunto-osakeyhtioiden, keskinaisten kiinteistoyhtioiden ja muiden kiinteistoyhtioiden osakkeiden luovutuksia koskeva varainsiirtoverotus. 6 Elokuu 2012 Asunto-osakekaupassa on ostajan maksettava 1,6 % suuruinen (vuonna 2012) varainsiirtovero kaupanteon yhteydessa. Kiinteistonvalittaja. 30 Maaliskuu 2013 Varainsiirtovero on asunto-osakkeen myyntihinnasta 2 prosenttia ja kiinteiston myyntihinnasta 4 prosenttia. Varainsiirtovero maksetaan.


Ohjeita asuntokauppaan, Oikotie


Varainsiirtoveron maara on arvopapereista 1,6 %, asunto - ja kiinteistoyhtioiden osakkeista 2,0 % seka kiinteistoista 4 % kauppahinnasta. Asunto - ja. Jos ei ole rahamaaraista kauppahintaa, varainsiirtovero on maksettava muun Osake tai muu arvopaperi. Varainsiirtovero: Uuden asunto-osakkeen luovutus.


Varainsiirtoverolaskuri, Varainsiirtovero 2014, Laskuri, Asunto Oy


Varainsiirtoveron muutos 1.3.2013, Taloussuomi. fi. 05 Varainsiirtovero - Valtion talousarvioesitykset. Asunto-osakeyhtion, keskinaisen kiinteistoosakeyhtion ja kiinteistoyhtion osakkeiden omistusoikeuden luovutuksesta suoritettavan varainsiirtoveron maara on 2.

SRV. fi, Sanasto. Varainsiirtovero, ovikoodi. fi.


Varainsiirtovero asunto osake

OPKK - Kiinteistonvalitys - Usein kysytyt kysymykset.


30. Maaliskuu 2013 Varainsiirtovero on asunto-osakkeen myyntihinnasta 2 prosenttia ja kiinteiston myyntihinnasta 4 prosenttia. Varainsiirtovero maksetaan. 1 Tammikuu 2013 Varainsiirtovero, joka maksetaan asunto-osaketta ostettaessa, nousee 1,6 prosentista 2,0 prosenttiin. Samalla varainsiirtoveron peruste. Varainsiirtovero on vero, joka maksetaan arvopapereiden (esimerkiksi asunto - osakkeen) ja kiinteiston luovutuksesta. Varainsiirtovero on 2 % osakehuoneiston.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.