keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Www oulunkaari com

Oulunkaaren kuntayhtyma. Tyopaikat. Sujuva.


Utajarvi. Oulunkaari (@oulunkaari), Twitter.


Www oulunkaari com

Omahoito - asioi sahkoisesti ajasta ja paikasta riippumatta Oulunkaaren henkiloston kanssa Omahoito on Oulunkaaren kuntayhtyman tarjoama kuntalaisten.


Oulunkaaren seutukunta


Oulunkaaren omahoitopalvelu. fi · sv · en · Kirjaudu ulos · Kayttoehdot · Palaute. Ohjeet. Rekisterointi. Suurenna tekstikokoa. Pienenna tekstikokoa. Tekstikoko. Kirjaudu sisaan. Anna kayttajatunnus ja salasana postitilin avaamista varten. Kayttajatunnus: Salasana.


TKrekry - Oulunkaaren terveyskeskus (Ii, Pudasjarvi, Simo, Utajarvi


Oulunkaaren asiakas - ja kuntalaispalautejarjestelma. Uusi Senioripiste ja palvelunumero neuvovat ikaihmisia kaikissa. 10 Syyskuu 2014 Senioripisteet ovat osa Oulunkaaren ikaantyneiden ja heidan omaistensa ohjaus - ja neuvontapalveluita. Ikaantyneilla on mahdollisuus saada.

To get the file - Sosiaalikollega. Toimistosihteeri vanhuspalveluihin -. Kuntarekry. fi.


Laboratoriohoitaja, sijainen, Oulunkaaren kuntayhtyma, Iin.


2 Paivaa sitten Toimistosihteeri vanhuspalveluihin. Oulunkaaren kuntayhtyma, Utajarven vanhuspalvelut, Pohjois-Pohjanmaa, Utajarvi. Oulunkaaren asiakas - ja kuntalaispalautejarjestelma. Oulunkaaren kuntayhtymassa on vuoden 2013 aikana rakennettu ja pilotoitu asiakas - ja kunta-. Tyopaikkailmoitus ei ole enaa tiedotuksessa. Oulunkaaren kuntayhtymassa terveyskeskusten vastaanotoissa kehitetaan palveluprosesseja monipuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.