tiistai 22. syyskuuta 2015

Hoitovastike

Yhtiovastike – Wikipedia. Yhtiovastike - Yhtiokokous I Isannointiliitto. Mihin vastike perustuu, Pihaparlamentti.


Paljonko on mielestasi viela jarkeva hoitovastike - Aihe vapaa. Tilastokeskus - Asunto-osakeyhtioiden talous 2012.


Hoitovastike

Yhtiovastike koostuu hoitovastikkeesta ja mahdollisesta rahoitusvastikkeesta. Hoitovastike kattaa rakennuksen yllapitokustannukset. Rahoitusvastiketta. 26 Heinakuu 2009 Hoitovastikkeeseen vaikuttaa eniten se mika yhtion kunto/tulevat korjaukset ovat. Jokut talkoohommat loppujen lopuksi aika vahan. 13 Syyskuu 2013 Kerrostaloasunto-osakeyhtioiden paaasiallisen tulonlahteen muodostivat edelleen hoitovastikkeet (ml. vesimaksut), jotka olivat vuonna 2012.


Nain sementoidaan kerrostalon hoitovastike, Ouman Oy


Yhtiovastike. Yhtiovastike on maksu, jota osakas maksaa taloyhtiolle sen menojen kattamiseksi. Yhtiovastike koostuu hoitovastikkeesta seka mahdollisista. 13 Maaliskuu 2012 Hoitovastikkeella katetaan taloyhtion hoito - ja yllapitomenot. Hoitovastike koostuu muun muassa taloyhtion kunnossapidosta, yllapidosta seka.


Hoitovastikkeen vaikutus asunnon arvoon, Kauppalehti. fi


Taloyhtioiden vastikkeiden korotuspaine 5–10 prosenttia tana. Taloyhtion hoitovastike? - Sana vapaa - Keskustelu - Meidan Perhe. Lahinna rivittaloyhtiossa. Miten se muodostuu mita se yleensa sisaltaa Mietityttaa kun hoitovastike vaihtelee paljon.

Hoitovastike+rahoitusvastike? - Kaksplus. Huoneistokeskus: Asumisen todelliset kulut yllattavat - Taloyhtio. net.


Hoitovastike

Hoitovastikkeet nousevat laiminlyotyjen remonttien vuoksi, Yle.


25. Huhtikuu 2012 Hoitovastikkeen suuruus on vanhoissa taloissa ollut viime vuosiin saakka noin 4 e/m2, mutta noussut nyt muun muassa runsaslumisten talvien. 19 Tammikuu 2012 Nyt hoitovastike on keskimaarin 3,90 euroa neliolta kuukaudessa eli keskivertokolmiossa asuva maksaa 310 euroa. Jos taloyhtion yhtiokokous. 16 Tammikuu 2014 Kajaanissa toimivalta Tili - ja kiinteistotoimisto Korhoselta kerrotaan, etta hoitovastikkeet nousevat keskimaarin kolme prosenttia vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.