maanantai 14. syyskuuta 2015

Pyharanta

Yhteystiedot. Palvelut. 23950 Pyharanta.


Camping, pyharanta. Pyharannan kunta - Pyharanta, Finland - Kunta, Facebook.


Pyharanta

Pyharanta sijaitsee Varsinais-Suomessa, kauniilla paikalla meren rannalla, lahella Satakuntaa. Turusta meille on matkaa noin 70 km ja Raumalta noin 25 km. Ystavahetki Vietamme ystavanpaivan kahvihetkea la 15.2. klo 12-14 Palvelukeskus Ankkurissa (Retkentie, Rohdainen) - Veera Kohonen musisoi pianolla.


Sosiaalipalvelut


Pyharanta (ent. Pyhamaan Rohdainen) on Suomen kunta, joka kuuluu Vakka - Suomen seutukuntaan ja Varsinais-Suomen maakuntaan. Kunnassa asuu 2 140. Yhdistyksen toimialueena Vakka-Suomessa on Laitilan kaupunki ja Pyharannan kunta. Laitila-Pyharanta 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja on Riina Vainio.


10 Vrk saa Pyharanta - Foreca. fi


Pyharanta - AccuWeather. Pyharanta: Sukunimi-info - Tuomas Salste. Pyharanta on Suomessa esiintyva sukunimi. Se on maassamme harvinainen. Pyharanta-nimisten lukumaara lienee joitain kymmenia (alle 50). Nimi kirjoitetaan.

LANSI-SUOMEN OSUUSPANKKI, PYHARANNAN KONTTORI. Pointti: Pyharanta.


Pyharanta

Ihode - Saastopankki.


Ota yhteytta! Aina voi poiketa vapaa-aikatoimistoon ja nuorisotiloille. Ideoita, palautetta ja suunnitelmia saa tulla kertomaan ja jos tulee mutkia matkaan, voidaan. Close. Loading Saakartta: Pyharanta - Lahella olevat sijainnit. N. © 2015 Nokia Earthstar Geographics SIO© 2015 Microsoft Corporation. Rauma. 9:15 EET. -3°. Tervetuloa Pyharannan Saastopankkiin. Ota yhteytta. Pyharannan Saastopankin henkilokunta. Ossi Ohman Toimitusjohtaja Soita: 044 774 0072.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.