lauantai 26. syyskuuta 2015

Keharata asemat

Liikennevirasto, Keharata. Keharata, HSL. Vantaan kaupunki - Keharata.


M-juna jaa historiaan – keharadan junat ohittavat ehka kolme. Kuvat aiheesta keharata asemat.


28. Tammikuu 2015 Keharata muodostaa joukkoliikenteen tarkean runkoyhteyden Vantaankosken Kiviston, Aviapoliksen, Lentoaseman seka Leinelan asemat. 31 Heinakuu 2014 HSL ei ole viela tehnyt lopullista paatosta milla paaradan asemista junat I ja P pysahtyvat, kun keharadan liikenne alkaa. Asemista paatetaan.


Keharata 2014 - Vantaan kaupunki


Keharadalle rakennetaan Kiviston ja Leinelan pinta-asemat seka Aviapoliksen ja Lentoaseman tunneliasemat. Lisaksi jo ensimmaisessa vaiheessa valmistuu. Keharata on paakaupunkiseudun tarkea poikittainen raideyhteys. ruuhka - aikoina 10 minuutin vuorovalilla molempiin suuntiin ja pysahtyvat kaikilla asemilla.


Keharata kayttoon vuoden paasta – talta nayttaa melkein valmis


Keharadan toteutuksen haasteet. Keharadan ensimmainen kallioasema on pian valmis - Keharata. 10 Toukokuu 2014 Lentokentalle johtavan Keharadan ensimmainen maanalainen juna-asema on rakennettu valmiiksi. Uusi Aviapoliksen asema palvelee.

Keharata lentoasemalle - VR. Junayhteys keskustasta lentoasemalleFinavia.


Kapyla, Ilmala ja Tapanila voivat pudota keharadan pysakkilistalta.


Junayhteys lentoasemalle avataan kesalla 2015. Helsinki-Vantaasta tulee myos juna-asema, kun terminaalien alla kulkeva keharata avataan raideliikenteelle. 30 Lokakuu 2014 Keharadan toteutukseen sisaltyvat: • Tunnelilouhintaa > 1,5 Milj. m3ktr. • Avolouhintaa n. 800 000 m3ktr. • rata ja siihen liittyvat asemat katu-. 16 Syyskuu 2013 Se on vaara signaali, jos asemia jatetaan valiin", sanoo Helsingin Keharata luo junayhteyden Helsingista lentoasemalle ja takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.