sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ce sertifikaatti

CE-merkinta – Wikipedia. Ymparistoministerio > CE-merkinta - Ymparistoministerio. CE-tuotesertifiointi rakennustuotteille - Inspecta.


CE-merkinta: tuote vastaa vaatimuksia - Europa. CE merkinta Pihla-ikkunoille, Pihla.


CE-merkinta (ransk. Conformite Europeenne) tuotteessa osoittaa, etta valmistaja vakuuttaa tuotteen tayttavan sita koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, CE-merkinta sahkolaitteissa - CE-merkinta muissa laitteissa. CE-merkinta on valmistajan tae siita, etta tuote on EU:n laatuvaatimusten mukainen. Jotkin tuotteet, kuten lelut, voivat saada CE-merkinnan jo valmistajan. Pihla ikkunat, Pihla parvekeovet ja Pihla ulko-ovet ovat CE-merkittyja.


CE-merkinta – Perustietoa ja usein kysyttyja kysymyksia - Euroopan


13. Elokuu 2013 Rakennustuotteeseen kiinnitetty CE-merkinta osoittaa, etta tuote on testattu harmonisoidun tuotestandardin mukaisella testimenetelmalla ja. Rakennustuotteiden CE-merkinta on eurooppalainen menettely, jolla osoitetaan tuotetta koskevat ominaisuudet yhdenmukaisella, vertailukelpoisella.


ASV - CE Sertifikaatti ja DoP - ASV Oy


CE-merkinta, Puukeskus. FI Merkki - Valmistajalle. CE-merkinta on pakollinen useimmille Euroopan talousalueella myytaville tuotteille. FI-sertifikaatti seka asennuksissa (esim. hissit), jotka ovat Inspecta Oy:n.

CE-merkinta - Valvira. fi. Ilmanvaihtolaitteilta ei vaadita CE-merkintaa - Vallox Oy.


VTT Expert Services, Rakennustuotteen CE-merkinta.


CE-merkinta tuli pakolliseksi suurimmalle osalle rakennustuotteita 1.7.2013. CE - merkinta on valmistajan vakuutus siita, etta se tayttaa sita koskevan. CE-merkinta on valmistajan vakuutus siita, etta se tayttaa sita koskevien direktiivien vaatimukset. Merkinta ei ole vapaaehtoinen, vaan se on oltava tuotteissa, jos. Rakennustuotteiden CE-merkinnan pakolliseksi tehnyt rakennustuoteasetus tuli voimaan 1.7.2013. Valmistajalla on ensisijainen vastuu CE-merkinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.