maanantai 29. syyskuuta 2014

Etela pohjanmaa

Etela-Pohjanmaan liitto - Ajankohtaista. Etela-Pohjanmaa, Tori. fi. Etela-Pohjanmaa, Uutiset, Ilkka.


Epari. Etela-Pohjanmaa - MTK: Etusivu.


Etela pohjanmaa

Etela-Pohjanmaan liitto on maakunnallisten tavoitteiden rohkea mahdollistaja, monialainen kuntayhtyma, jossa on 18 jasenkuntaa. Liiton toiminnan tavoitteena. Etela-Pohjanmaan Matkailu Oy on etelapohjalaisten kuntien ja kaupunkien omistama matkailun myynti - ja markkinointiorganisaatio ja matkailun.


Etela-Pohjanmaa - ELY-keskus


Etela-Pohjanmaan ELY-keskus on avoinna arkisin klo 8-16.15. Puhelinvaihde: 0295 027 500 Paatoimipaikka Seinajoki Kayntiosoite: Alvar Aallon katu 8. Krister Lofrothin valokuvanayttely. Pohjanmaan Valokuvakeskus, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Kustaa Tiituntie 1, Lapua. Avoinna ma-pe 11-19, la-su 11-15.


ProAgria Etela-Pohjanmaa, Asiantuntijapalveluja maaseudun


Etela-Pohjanmaan Yrittajat - Suomen Yrittajat. Etela-Pohjanmaa - Keskustanuoret. Etela-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etela-Pohjanmaan maakuntien alueella. Iloisessa.

Etela-Pohjanmaa - Uutiset - Ampparit. com. Tapahtumat, ProAgria Etela-Pohjanmaa.


Etela pohjanmaa

Etela-Pohjanmaan karajaoikeus - Oikeus. fi.


Seinajoki 05.03.2015. Avoin hygieniapassitesti. Etela-Pohjanmaan maa - ja kotitalousnaiset jarjestavat kevaan aikana nelja avointa hygieniaosaamistestia. Etela-Pohjanmaan Yrittajat on alueensa johtava ja asiantuntevin elinkeinoetujarjesto! Edunvalvonta, neuvonta, jasenedut, koulutukset puh. 06420 5000. Faksi: 029 564 8911. Sahkoposti: etela-pohjanmaa. ko(at)oikeus. fi. Sahkopostia lahetettaessa (at)-merkinta korvataan @-merkilla. Puhelinvaihde: 029 564 8900.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.