maanantai 29. syyskuuta 2014

Mokki tahko

Tahko majoitus ja mokit - vuokraa mokki Tahkolta, Nettimokki. Tahko - Vapaat mokit, kesamokit, loma-asunnot, majoitus. Mokit Tahko, Matkailutietoa ja majoitus Tahkolla - Katso Mokit. fi.


Majoitus Tahko Puustila Golf & Ski. Tahko Puustilanranta 4 - Lomamokit.


Tahko on Nilsiassa sijaitseva matkailukeskus, joka tunnetaan myos nimella Tahkovuori. Tahkolla voi hiihtaa ja harrastaa ja rentoutua sen paalle vaikka. Mokki vuokralle Tahkolla! Kun tarvitset mokin vuokralle Tahkovuorella tai mokin kokousta varten, niin Puustilasta Tahkolla loytyy erilaisia mokki ja majoitus. Mokki: Tahko Puustilanranta 4 Tahkon ydinalueella, Tahkolahden aurinkoisella lansirannalla sijaitsevat korkeatasoiset ja hyvin varustellut Puustilantie 4.


Tahkovaraamo - Tahko mokkivuokraus ja huoltopalvelut


Vuokraovesta loydat helposti ja nopeasti vuokrattavat mokit ja muut loma - asunnot. Alueelta Tahko loytyy 42 kohdetta. Talta sivulta loydat poimintoja uusimmista. Mokit Tahko. Tahkon ja Nilsian alueiden vuokramokki tarjonta. Vuokrattavien mokkien lisaksi esilla myos Tahkon Hiihtokeskuksen ja laskettelukeskus seka.


Tahko - A-lomat


Tahkonpellon viihtyisat loma-asunnot odottavat sinua! - Jyty. Mokit « Kuopio-Tahko Markkinointi. Mokit. Tahko mokit 1200x438. Alueen tuhannet eri kokoiset mokit ja huvilat soveltuvat kaikenlaiseen oleskeluun. Vaihtoehtoja on yhta monia kuin on tarpeitakin.

Euro-Huvilat Oy, vuokraa huvila, yllas, vierumaki, tahko, isosyote. Etuovi. com - Kuopio - Myytavat loma-asunnot.


Mokki tahko

Tahko Inssi, Kuopion Insinoorit ry.


Uusi 7 vrk. Tahkolahdentie 11Tahkovuori, Kuopio Kuopio Kasukkatie 4Tahko Kuopio. Mokki tai Mokki tai huvila oh, rt, k, 5 mh, ph, s, kph, 3 wc, parvi, tekn. Kesaisin vuokralaisten kaytossa on Tahko Golf Club Oy:n Business Golfkortti, joka Mokit vuokrataan ensisijaisesti viikoksi kerrallaan, muita vapaiksi jaaneita. TAHKO INSSI on Kuopion Insinoorien omistama lomamokki Nilsian Tahkovuoren maisemissa. Mokki on tarkoitettu jaseniston kayttoon, mutta sita voivat kysella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.