tiistai 30. syyskuuta 2014

Hirsimokit

Hirsimokit, hirsimokki, hirsihuvilat - Kuusamo Hirsitalot. Finnlamelli hirsitalot, hirsimokit ja hirsihuvilat. Partaharjun toimintakeskus - Huvila ja hirsimokit.


Hirsitalot, hirsihuvilat, hirsimokit ja hirsisaunat - STK Loghomes. hirsimokit - LAHTI-HUVILATLAHTI-HALLIT - Hirsi - ja.


Kuusamo hirsimokit ja hirsihuvilat valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisesta Koillismaan ja Ita-Lapin puusta tehdysta hirresta, joka on rakennusmateriaalina. Hirsitalot, hirsihuvilat, hirsimokit, hirsisaunat ja piharakennukset suoraan tehtaalta – STK Loghomes. Puh. 010 440 7980 (Kuopio). Pihasaunojen 12 ja 16 m toimitussisalto. Hoylahirsi 70 x 145 kaksiponttinen. Sauna, pukuhuone, veranta. Kiuas, vesisailio 22 l, eristetty savuhormi.


Kontio Hirsitalot ja Hirsihuvilat


Kattava mallistomme sisaltaa laadukkaat kotimaiset hirsitalot, hirsimokit ja hirsihuvilat. Hirsitaloratkaisut vapaa-ajan asumiseen ja omakotitaloihin. Huvila ja hirsimokit. Hirsimokkeja ja huviloita loytyy kolme kappaletta. Majoitustilaa 10 – 14 henkilolle/mokki. Rantahovi. rantahovi 1. Rantahovi on huvila.


Hirsiykkoset: Hirsitalo hirsihuvila hirsimokki hirsitalot saunamokit


Hirsimokki, saunamokki, hirsihuvila, hirsisauna, ym. - Ykkos-Tarjoukset. Jamsan Huvilarakentajat. Valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisia laadukkaita hirsirakennuksia kokemuksella, seka perheyrityksen lampiman sisukkaalla otteella. Olemme pieni ja.

Hirsimokki 40 - Mokkimallisto - Karvian Hirsirakentajat. Hirsimokki. fi.


Vaiblan hirsimokit, Viro.


Lehmuskorven Mokit Ay on perheyritys, joka valmistaa hoylahirresta vapaa-ajan ja pihapiirin rakennuksia. Yritys on saanut alkunsa nykyisten omistajien Risto ja. Vaihtuvat tarjouksemme. Nyt: hirsimokki, hirsihuvila, saunamokki, erakamppa, rantasauna, hirsisauna yms. Katso julkisivukuvat, mallipohjat, leikkaus ja muut. Vaiblan hirsimokit (Vaibla Palksuvilad) sijaitsevat vanhassa mantymetsassa Vortsjarven pohjoisrannikolla Viljandimaalla. Luonnollinen hiekkaranta ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.