lauantai 4. huhtikuuta 2015

Dekotalot

1-Kerros. 2-Kerros. Talopaketit.


Deko-Talot konkassa Pateeko talojen takuut viela - Aihe vapaa. Dekotalo - Suomirakentaa. fi.


Dekotalot

28. Marraskuu 2014 Huomasin kaupparekisteriotteesta, etta Deko-Talot on vaihtaneet askettain y - tunnusta. Mika voi olla syy Onko enaa vastuussa aiemmin.


1,5-Kerros


11. Elokuu 2014 Dekotalo on stressiton ja helppo valinta asiakkaalle, joka haluaa uuden ja laadukkaan omakotitalon, mutta ei halua itse ryhtya vaativaan. 9 Tammikuu 2013 Paasyyt, miksi Dekotalo paasi vertailussa loppukisaan olivat meidan toiveita vastaava pohjapiirustus ja ystavallinen seka asiantunteva palvelu.


Dekotalo - Talopaketti


Dekotalot Vuores, Tampere Lahikaupunginosat - fonecta. fi. Deko 133: NEUVOTTELUITA. 21 Heinakuu 2012 Dekotalo. Dekotalojen edustaja tuli ensimmaisen kerran tavatessamme kotikaynnille ja viipyi kolmatta tuntia. Edustaja oli melko askettain.

Yhteistyokumppaneita mm: - Deko-Talot - Korpilahden Tikkalan. Coneheads in action, Dekotalo Moderni 165 rakennuttaminen seka.


Vertailu: Muuttovalmis talopaketti - Asunto. info.


15. Heinakuu 2013 kun ruvettiin haaveilemaan modernista retrokodista. Talonrakennus kertoo Dekotalo Moderni 165 rakennusprojektista. Kysy, kommentoi, jata. Dekotalot Vuores, Tampere Lahikaupunginosat. Tiedot yrityksista, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. fista. Tassa vertailussa ovat mukana Kastelli, Dekotalo, Design-talo, Ainoakoti, Jokeritalot ja yksi paakaupunkiseudun rakennusliikkeista, Rakennustoimisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.