torstai 2. huhtikuuta 2015

Pielavesi

Pielavesi – Wikipedia. Pielavesi-Keitele - Asiaa laheltasi. Pielaveden lukio - Peda. net.


Pielavesi - kartta, karttahaku, karttapalvelu - Fonecta. fi. Etusivu - Pielaveden Sampo Ry.


Pielavesi

Pielavesi on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan lansiosassa. Kunnassa asuu 4 789 ihmista ja sen pinta-ala on 1 406,51 km2, josta 253,28. 22 Joulukuu 2014 Pielavesi. Laakarin, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan vastaanotot toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessa hoitaja tekee hoidon tarpeen. Pielaveden Yrittajat uutiset. 22.1.2015. Jasentiedote 4/14 Pielaveden Yrittajat 2015. Pielaveden Yrittajat, pielaveden@yrittajat. fi. Siirry takaisin sivun alkuun.


Pielaveden seurakunta: Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan


Pielaveden vireassa seurakunnassa jarjestetaan tapahtumia kaikille ikaryhmille. Seurakunnan tekee muuten vireaksi Pyha Henki, usko tai ala! Tervetuloa. Soppakulho, lavantauti, pikkusisko lipputangossa ja muutama muu metku tulevat tutuiksi tassa Pielavesi-Teatterin lasten ja nuorten esittamassa koko perheen.


Pielaveden 4H-yhdistys: Iloa yhdessa toimimisesta!


Pielaveden Sahkotalo Oy: Etusivu. Tasmasaa Pielavesi - Foreca. fi. Tasmasaa, tutkakuvat ja havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta saatietoa Suomeen ja ulkomaille.

Pielavesi - TE-palvelut. Pielaveden helluntaiseurakunta - Etusivu.


Pielaveden apteekki ja hoitola helmi, Tayden palvelun apteekki.


Kauko ja Silja Nevalainen aloittivat uutena saarnaajapariskuntana marraskuun alussa Pielavedella. Kauko mainitsi, etta oli kuin kotiinsa olisi tullut 5.5.2013. Pielaveden Sahkotalo Oy on perustettu vuonna 1990. Yrityksen omistavat ja sita pyorittavat Mika Sisso ja Timo Paananen. Lisaksi yrityksessa tyoskentelee viisi. Pielaveden apteekki on tayden palvelun apteekki Pielaveden keskustassa! Palvelemme Puistotien varrella entisissa Alkon tiloissa. Nykyisissa tiloissa on laaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.