keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vantaanvoimisteluseura

Vantaan Voimisteluseura ry. Lapset ja nuoret. Yhteystiedot.


Tanssi. Vantaan Voimisteluseura ry - Vantaa, Finland - Urheilu ja vapaa.


Tervetuloa ilmoittautumaan Vantaan Voimisteluseura ry:n liikuntaryhmiin! Sinun on rekisteroidyttava kayttajaksi, ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo.


Joukkuevoimistelu


Vantaan Voimisteluseura ry posted this photo on 2013-08-28. 0 likes. 0 comments. 0 shares. Vantaan Voimisteluseura ja suomalaisen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennuskeskus, Kisakallion Urheiluopisto ovat solmineet vuoden.


Vantaan Voimisteluseura hakee paatoimista harrasteliikuntavastaavaa


Vantaan Voimisteluseura, Smartum. Vantaan Voimisteluseura ry - Vantaa - Jarjestot - fonecta. fi. Etsitko yrityksen Vantaan Voimisteluseura ry tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Vantaa loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Jarjestot toimialalla.

Vantaan Voimisteluseura ry - liput. Vantaalla. info - Yhdistykset - Vantaan Voimisteluseura ry (VVS).


Vantaan Voimisteluseura ry (VVS), SUF - Suomen Urheilufysio.


Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Seurassa on jasenia lahes 1500 ja se on lajiliitto. Vantaan Voimisteluseura Puhelin: 0407638995. Sahkoposti: toimisto@ vantaanvoimisteluseura. fi. Kotisivut: http://www. vantaanvoimisteluseura. fi. Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Seurassa on jasenia noin 1500 ja se on lajiliitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.