tiistai 7. huhtikuuta 2015

Helmikoti

Pielisen Helmikoti T:mi. HoivaHovin Helmikoti - HoivaHovi Oy. Helmikoti/Hoivahovi Oy - Mikkeli - Hoivapalvelut - fonecta. fi.


Helmikoti - Sodankyla - Asunnot - fonecta. fi. Haagan Helmi-koti - Ilmari Helanderin Vanhusten Saatio.


Helmikoti - laadukasta ja kodinomaista asumista turvallisessa ymparistossa! Helmikoti on vuonna 2007 toimintansa aloittanut, muistisairaille suunniteltu. Helmi-koti on kristillinen, kodinomainen ja turvallinen rivitaloyhteiso. Helmi - kodissa on 16 asuntoa, yksioita ja kaksioita seka kodikkaat yhteiset tilat saunoineen. Virallinen nimi: Pielisen Helmikoti T:miYTJ. Y-tunnus: 18263001YTJ. Toimiala: Ikaantyneiden palveluasuminen (TOL: 87301) YTJ. Toiminnankuvaus: Tassa voit.


Vanhustyo - Sodankylan kunta


Tehostettu palveluasuminen. Hannuksenkartano. Helmikoti. Nutukas Vanhustentalot ja Helmikoti ovat Vanhustenkotiyhdistys ry. n omistamia kiinteistoja. Etsitko yrityksen Pielisen Helmikoti Tmi tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Lieksa loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Hoivapalvelut - toimialalla.


Helmikoti Hoivahovi Oy - yhteystiedot - Fonecta Finder


Kalajoen kaupunki Helmikoti - yhteystiedot - Fonecta Finder. Pielisen Helmikoti T:mi - Perustettu, Yritystele. fi. Yrityksen Pielisen Helmikoti T:mi tiedot ja kaikki tyopaikat - Oikotie Tyopaikat.

Helmikoti, Facebook. Muistiyksikko - Kapyrinne.


Referenssi Heinaveden kunta – Helmikoti - Sahkoliike T. Koponen Oy.


Helmikoti Hoivahovi Oy - yhteystiedot - Kattavat yritystiedot Finderista, pintaa syvemmalle yritystietoon - Fonecta Finder. Pielisen Helmikoti Tmi Vuonislahti aitojen ihmisten arvosteluja. Yelp on helppo ja hauska tapa etsia ja suositella yrityksia ja puhua hienoista ja ei niin hienoista. Pielisen Helmikoti T:mi Vuonislahti reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so great in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.