sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Vvo asukas

Asukas-lehti. Vuokratietojen katselu. Asukasedut.


VVO - Asukas-posti. VVO - Palaute - Asukkaalle.


Asukas-posti. Allaolevalla lomakkeella voi hakea Asukas-postin artikkeleja. Tee valinnat lomakkeelle ja paina Hae-painiketta.


Asukastoiminta


Vastanneiden kesken arvotaan laadukas ja huipputehokas Maglite-taskulamppu. Laheta palautteesi alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen asukas@vvo. fi. Asukashallinto. Vuosittain yli 6 000 asukasta osallistuu VVO:n taloyhteisojen ja asuinalueiden kehittamiseen seka kiinteistojen kunnossapidon suunnitteluun.


VVO - Asukas-lehti - Asukkaalle


VVO - Asukas-posti - Asukkaalle. VVO-asukkaiden erikoistarjoukset - Gigantti. 29 Lokakuu 2014 VVO-asukkaiden erikoistarjoukset. Gigantti ja VVO yhteistyossa. Gigantti tarjoaa VVO:n asukkaille vaihtuvia etuja tuotteista ja/tai palveluista.

HYVA VVO ASUKAS esite - Stena Technoworld Oy. VVO - Vuokrasopimus - Asukkaalle.


VVO:n asukkaan ja isannoitsijan suhde - Theseus.


VVO:n tekemat vuokrasopimukset ovat paasaantoisesti toistaiseksi Mikali asuntoon muuttaa lisaksesi uusi asukas, ei uutta vuokrasopimusta tarvitse tehda. Allaolevalla lomakkeella voi hakea Asukas-postin artikkeleja. Muut tapahtumat, Vuoden 2008 VVO-talo Janakkalan Riihipolku 4 Ilta-Sanomissa 30.10.2008. 18 Toukokuu 2012 VVO:n asukkaan ja isannoitsijan suhde jarjestyshairiotilanteessa. Miia Luukkainen. Opinnaytetyo. Johdon assistenttityo ja kielet. 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.