maanantai 30. kesäkuuta 2014

Flunssa kesalla

Kesaflunssa kiusaa taas suomalaisia - Kotimaa - Helsingin Sanomat. Kesaflunssa kestaa kauemmin - myytti vai ei, Flunssa, Iltalehti. fi. Kesaflunssa turhaan sitkean taudin maineessa, Yle Uutiset, yle. fi.


Kesaflunssa, muita pitkaan sairastaneita! - Aihe vapaa - Vauva. Flunssan pikaparannus - Keskustelu - Tiede.


1. Heinakuu 2014 Tana kesana flunssa on ajanut monet laakarin vastaanotolle, vaikka kesalla hengitystieinfektiot jattavat yleensa herkemmin rauhaan kuin. 17 Kesakuu 2013 Kuullut monelta muultakin etta tana kesana flunssa on erityisen sitkea ja tekee just tota et menee pois ja hetken paasta tulee takaisin. 19 Maaliskuu 2007 Flunssa kestaa ilman hoitoa keskimaarin seitseman paivaa, mutta hoidettuna vain noin viikon. Oireita sen sijaan voi helpottaa monellakin.


Kesaflunssa kestaa pisimpaan – miten sen voi valttaa - Tohtori. fi


8. Kesakuu 2014 Kun flunssa eli nuhakuume iskee kesalla, yleisen kasityksen mukaan siita on vaikeampi paasta eroon kuin muulloin. 11 Heinakuu 2014 Laakarit arvelevat kesaflunssan sitkean taudin maineen johtuvan siita, etta kesalla sairastuminen tuntuu erityisen ikavalta. Kesa nayttaa.


Kun lapsi sairastuu: FLUNSSA


Kesaflunssa, Uusi Suomi. Miten hoidan flunssan oikein - Itsehoitoapteekki. 22 Lokakuu 2012 Flunssan oireet ovat kaikille tuttuja: aivastuttaa, nena on tukossa, kurkku kipea Flunssa kestaa yleensa muutamista paivista kahteen viikkoon.

Nain hoidat flunssan oikein - Mika vikana - Hyva Terveys. Diacor - Flunssa vai influenssa.


Flunssa kesalla

Nain hoidat flunssan ja muut lastentaudit - Kaksplus. fi.


Flunssa kestaa tavallisesti viikosta kolmeen. Pitkittyessaan tautia ei aina malteta hoitaa. Pitkittynytta flunssaa saattaa jalkitauteina seurata poskiontelo-, korva - ja. 10 Heinakuu 2014 Kotimaa, Kesaflunssa Suomeen on iskenyt poikkeuksellinen kesaflunssa. Helsingin Mehilaisen yleislaakari Vilho Ahola on huolissaan. Alle kouluikaisilla lapsilla on yleensa 6-8 flunssaa vuodessa, ja tauti kestaa yleensa 4-10 paivaa. Flunssaa aiheuttaa 200 eri virusta, joista osa esiintyy ympari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.