sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Karigasniemi

Karigasniemen Kylayhdistys. Kuvat aiheesta karigasniemi. KARIGASNIEMI - Utsjoen kunta.


Kalastajan majatalo. 10 vrk saa Karigasniemi - Foreca. fi.


Karigasniemi

Karigasniemi (pohjoissaameksi Garegasnjarga) on yksi Utsjoen kylista ja raja - asema. Se sijaitsee kantatien 92 paatepisteessa (ja valtatien 4 paatepisteessa. Karigasniemi. Nayta sijainti kartalla. Saaennusteet Maailma >> Eurooppa >> Suomi >> Karigasniemi · + Lisaa Omasaahan. Ohjeet. Karigasniemi, Utsjoki.


Karigasniemi - Utsjoen kunnan


Karigasniemi (Garegasnjarga) sijaitsee Saamenmaan syda messa, kolmen kielen ja kulttuurin. saamen, suomen ja norjan risteyksessa. Suomen pohjoisimman. Karigasniemella sijaitsevan Kalastajan Majatalon majoitusvaihtoehdoissa on valinnan varaa aina kodikkaista huoneistoista pienikokoisempiin mokkeihin ja.


Karigasniemi - K-market


Karigasniemi - K-extra. Myytavat loma-asunnot, Ylatenontie 233 Outakoski, Karigasniemi. Myydaan pieni lomakyla kiinteistoineen ja tontteineen Karigasniemesta Inari - Tenojoen varrella. Yrittaja on jaamassa "elakkeelle" ja kehtaa nyt nain hienoa.

Tenohalli Oy, Byggevarer og - materialer - Hjem. K-market Harkonen - Karigasniemi, Finland - Shopping & Retail.


Camping Tenorinne - Kompassi. com.


K-market Harkonen, Karigasniemi, Finland. 2777 likes · 38 talking about this · 21 were here. K-market Harkonen, Seppo Harkonen. K-extra Karigasniemi, Karigasniemi, 99950 KARIGASNIEMI, puh: 016-676110. Karigasniemi Karigasniemi on pieni rajakyla Utsjoen kunnassa. Kylassa on n. 300 asukasta, joista puolet saamelaisia. Karigasniemen paaelinkeinot ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.