lauantai 28. kesäkuuta 2014

Isokarhu

Kauppakeskus Isokarhu, Pori - IsoKarhu. Kuinka saapua. Ajankohtaista.


H&M. Iso karhu – Wikipedia.


Isokarhu

Yritys · Olemme myyjien omistama paikallinen taysin maataloustarvikkeiden myyntiin erikoistunut kauppa. Toimintamme perustuu luottamukseen ja.


Liikkeet


IsoKarhu, Pori, Finland. 14 735 tykkaysta · 60 puhuu tasta · 994 oli taalla. Muista nauttia saannollisesti!. ISO KARHU - kennel. Iso Karhu ja muutama pikku karhu. Jaa sivu Facebookissa. Hei! Kokeile tehda oma kotisivu. Minakin tein! Se on helppoa ja sita voi kokeilla.


Passikuvat, Pori, Kauppakeskus Isokarhu. Passikuvat meilta


Mokki: Kuusamo, Ruka, ISO-KARHU, 8352 - Lomarengas. Iso-karhu - Kytaja-Usmi Ulkoilualue. 18 Tammikuu 2014 Iso-karhun kohteesta loytyy nuotiopaikka jonka laheisyydessa on Iso-karhu lampi. Nuotiopaikan ymparilla on lautapenkit ja muutaman metrin.

IsoKarhu, Pori, River Co. AutoParkki - P-Isokarhu.


IsoKarhu sai pikkuveljen, Satakunnan Kansa.


Isokarhu. Sijainti. Isokarhun kauppakeskus. Itapuisto 2, Pori. katetut pysakointitilat kolmessa kerroksessa. Avoinna. ma-pe klo 8 - 21.30. la klo 8 - 18.30. su klo 11. Iso-Karhu on n. 180 m/2 erillinen kelomokki. Kohde on valmistunut vuonna 2007. Mokki sijaitsee Ita-Rukan parhaimmilla paikoilla niin maisemien kuin. 6 Marraskuu 2014 Liikekeskuksella ei ole aikaisemmin ollut varsinaista kutsumanimea, joten annoimme sille nimeksi Pikkukarhu, kertoo IsoKarhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.