maanantai 30. kesäkuuta 2014

Pohjanmaan rata

Liikennevirasto, Seinajoki–Oulu. Pohjanmaan radan kunnostus vaarassa venya, Pohjois-Suomi. Pohjanmaan radan remontti haittaa lomaliikennetta - Savon Sanomat.


Pohjanmaan kaksoisraide myohastyy, Yle Uutiset, yle. fi. Pohjanmaan rata ja hiukan muutakin - Joukkoliikennefoorumi.


2. Joulukuu 2014 335 kilometria pitka Seinajoen ja Oulun valinen rata on yksi Tama hyodyttaa koko Pohjanmaata, mutta erityisesti asemapaikkakuntia. Pohjanmaan radan rakentamisesta. Tasta tiedon Rata oikaistiin Kokkolasta suoraan kohti Oulua, ja Raahe leikkautui irti maakunnastaan. Se jai umpioon vain.


Pohjanmaan rata ja Suupohjan rata


Toiveet kuitenkin valuivat hukkaan kun valtiovalta 1877 -78 valtiopaivilla paatti rakentaa Pohjanmaan radan sisamaan kautta. Rata vihittiin 29.9. 1883. 21 Syyskuu 2012 Uuden sepelin lisaksi rata saa tuekseen kymmenen sentin paksuiset Pohjanmaan radan kunnostaminen on aloitettu Seinajoelta kohti Oulua.


Pohjanmaan rata - Vaunut. org


POHJANMAAN RATA PALVELEE KESKI-POHJANMAATA - Jutta. Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Jaameren rata ja Tallinnan. 8 Marraskuu 2014 Suomi tarvitsee uuden suunnan ja se suunta on pohjoinen. Tallinnasta Jaamerelle ulottuva rautatieyhteys voisi olla koko Suomen kaipaaman.

Keskustelu:pohjanmaan rata - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja. Pohjanmaan rata - Vaunut. org.


Liikenteesta vaihtoehtoisesti: Pohjanmaan rata.


Pohjanmaan rata. (1/2) > >>. Pentti Yli-Karjanmaa: Pohjanmaan radan saaminen kaksiraiteiseksi uhkaa viivastya. Valtio on paattanyt luopua Kokkola-Seinajoki. 01072006 - POHJANMAAN RATA PALVELEE KESKI-POHJANMAATA. Kesa on matkailun kulta-aikaa. Hyvin usea suomalainen perhe viettaa lomaansa. 11 Elokuu 2014 Pohjanmaan rata on Suomen tarkeimpia rataosuuksia. Se tarkoittaa 335 kilometrin osuuttaa valilla Seinajoki - Kokkola - Ylivieska - Oulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.