maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kuiva sisailma

Kuiva sisailma vaivaa Tama auttaa! - Lifestyle - MTV. fi. Oireiletko kuivasta sisailmasta: kosteuta sisailmaa kotikonstein. Hengitatko sinakin huonoa sisailmaa Tasta tunnistat! - Studio55.fi.


Kunto ja terveys: Sisailma. Kuiva sisailma saa kaipaamaan ilmankostutinta, Yle Uutiset, yle. fi.


16. Tammikuu 2014 Kuivan sisailman ongelmat ovat tuttuja lahes kaikille suomalaisille. Kun ilma on ulkonakin kuiva, edes tuuletus ei auta. tehokkain konsti. Huono sisailma saattaa aiheuttaa monia terveysongelmia, kuten iho-oireita, paansarkya ja Mikali ilma on kuitenkin todella kuiva, niin ilmankostuttimen kaytto. 2 Tammikuu 2011 Kuiva sisailma tuntuu erityisesti monen allergikon nenassa ja silmissa. Atooppiseen ihottumaan taipuvainen saa talviaikaan tarttua alati.


Ilmalampopumppu ja kuiva sisailma - Suomi24 Keskustelut


19. Tammikuu 2011 Kuiva sisailma voi laittaa silmat ja nenan koville. Pakkasilma tuntuu hengityksessa, iholla ja silmissa. Talvella myos sisailma muuttuu kuivaksi. 14 Huhtikuu 2013 Kaikkein yleisimpia huonosta sisailmasta johtuvia oireita ovat kaheys, nuhaoireet, kuiva yska, silmien, ihon ja limakalvojen kuivumisoireet seka.


Huoneen optimaalinen kosteus, Rytmi Rakennus Oy


Huono sisailma on terveysriski - Mika vikana - Hyva Terveys. Kuiva sisailma (Taysin koneellinen ilmanvaihto) - Rakentaja. fi. 18 Tammikuu 2012 Ongelmana on liian kuiva sisailma pakkasella, jonka vuoksi karsin iho - ongelmista ja nenan limakalvojen kuivumisesta oisin. Olen lukenut, etta.

Kuiva sisailma ja tunkkainen haju - mika neuvoksi” - Asuminen. Sairas sisailma, Terve. fi.


Kuiva sisailma

Huono sisailma riivaa suomalaisia, Yle Uutiset, yle. fi.


Huono sisailma on myos selva viihtyvyyshaitta. Hankalimmaksi koetaan kuiva ja tunkkainen ilma, poly ja lika seka veto. Myos valitukset melusta, korkeasta. 30 Tammikuu 2013 Kuiva ja tunkkainen huoneilma ei ole vain haitta viihtyvyydelle vaan todellinen uhka terveydelle. Yleisimpia huonon sisailman aiheuttamia. 17 Helmikuu 2011 Yksi sisailmaan liittyva ihottumaa aiheuttava asia saattaa olla myos liian kuiva sisailma. Tasta puhutaan meilla ehka liian vahan, Timo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.