sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Tampereen vuokratalosaatio

Yhteystiedot. Vapaat asunnot. Asuntohaku.


VTS-kodit Tampere - yhteystiedot, vuokra-asunnot, vuokraus. Tampereen vuokratalosaatio pelastettava! - Adressit. com.


VTS-kodit on luotettava ja kokenut vuokranantaja. Tampereen Vuokratalosaatio ja Vilusen Rinne Oy tarjoavat noin 8000 kotia eri puolilla Tamperetta.


Tayta hakemus


Tampereen kaupunki suunnittelee Tampereen Vuokratalosaation purkamista ja fuusioimista Vilusen Rinne Oy:n ja Tampereen Vuokra-Asunnot Oy:n kanssa. Tampereen Vuokratalosaatio, 0155666-8, Tampere, Katso yrityksen yhteystiedot, taloustiedot, protestit ja uutiset ja domainit Taloussanomien maksuttomasta.


HILMA: Tampereen Vuokratalosaatio. VTS Virontormonkatu 4


Tampereen Vuokratalosaatio - Paikalliset nettisivut, PNS. fi. Tampereen Vuokratalosaatio, uusi projekti, TahtiRanta Oy. Insinooritoimisto TahtiRanta on valittu Tampereen Vuokratalosaation rakennuttamaan kohteeseen rakenne - ja elementtisuunnittelijaksi. Hervantaan.

Tampereen Seudun Nuorisoasunnot ry - Linkit. Tampereen Vuokratalosaatio - Hilma.


Tampereen Vuokratalosaatio - yritystiedot, liikevaihto, tyopaikat.


Tampereen Vuokratalosaatio: VTS Hervannan Kuurosokeat, uusi toimintakeskus, uudisrakennus. 11.2.2015 7:56. Osallistumishakemukset 24.3.2015 klo 12.00. Tampereen Vuokratalosaatio, Vilusen Rinne Oy ja VTS Kiinteistopalvelu Oy muodostavat yhdessa VTS-kodit. VTS-kodit on Tampereen suurin, kokenut ja. Tampereen Vuokratalosaatio tyopaikat ja yritystiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.