maanantai 30. kesäkuuta 2014

Vuokralaisen oikeudet

Vuokralaiset VKL ry, Etusivu. Vuokra-asumista koskeva lainsaadanto - Asuminen. fi. Vuokralainen - Taloyhtio. net.


Kysymys & vastaus: mitka ovat vuokralla asuvan oikeudet remontin. Vuokranantaja: Vastuu asunnon kunnosta - LAKI24.fi.


Vuokralaisten Keskusliitto) toimii vuokralaisen edunvalvojana. Palvelemme Sivuiltamme loydat tietoa vuokralaisen oikeuksista ja velvollisuuksista. Olemme Yhteystiedot - Tietopaketti vuokralaisen - Toiminta - Avaintietoa. 29 Syyskuu 2014 Eras nimettomana pysytteleva vuokralainen joutui tukalaan tilanteeseen. Han haluaa kysya: mitka ovat vuokralla asuvan oikeudet. Vuokranantaja: Vastuu asunnon kunnosta. Vapauttaako ”siina kunnossa kuin se on” –ehto vuokranantajan vastuusta Vuokralaisella on oikeus vaatia.


VUOKRALAISEN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET - JYY


Hyva vuokratapa. Vuokralaisten Keskusliitto ry:n sivulla esitellaan Hyva vuokratapa. Vuokralaisen ja vuokranantajan oikeudet ja velvollisuudet. Vuokralainen hallitsee huoneistoa vuokrasopimuksen perusteella ja esimerkiksi Vuokralaisella ei ole oikeutta tehda huoneistossa muutostoita, ellei niista ole.


Rakennamme Finnlamelli hirsitaloja muuttovalmiiksi


Avaimet kateen - Hirsiurakointi T. Viholainen Ky. Avaimet kateen-toimitus, Hongos-hirsityot. Toimitamme hirsirakennukset myos avaimet kateen - periaatteella. Jokainen veistamamme hirsitalo on yksilollinen ja sama patee talon muihinkin yksityiskohtiin.

Markkinat tarjoavat runsaan valikoiman hirsitaloja - Suomela. Hirsitalo ja hirsimokki Loppi, Avaimet kateen tai tee se itse.


Kontio tuo markkinoille moderneja hirsitalo - ja loma-asuntouutuuksia.


Oravan Hirsitalot valmistaa toiveidesi mukaisen hirsimokin oman suunnitelman tai valmiin mallin mukaan. Valitse avaimet kateen tai tee se itse - paketti!. Avaimet kateen –toimituksella rakennamme Sinun toiveidesi mukaisen hirsiasunnon Valittavanasi on malleja Kuusamo Hirsitalojen kattavista mallistoista ja. 18 Tammikuu 2013 Maailman suurin hirsitalovalmistaja Kontiotuote Oy lanseeraa vuoden 2013 kokonaispaketin tarvittaessa avaimet kateen - periaatteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.