sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Asunto osake

Asunto-osakeyhtiolaki - Finlex. Verohallinto > Asunto-osakkeen osto. Oikeusministerio - Asunto-osakeyhtiolaki.


OM Kysy asunto-osakeyhtiolaista • Etusivu. Asunto-osakeyhtiolaki I Isannointiliitto.


Asunto-osakeyhtion jokainen osake tuottaa yksin tai toisten osakkeiden kanssa oikeuden hallita yhtiojarjestyksessa maarattya huoneistoa tai muuta osaa yhtion. Soveltamisala, asunto-osakeyhtion ja osakehuoneiston maaritelma, osakehuoneiston vuokraus, Osakkeiden yhtalaisyys, osakkeiden siirtaminen, lunastus - ja. Asunto-osakeyhtiolaki ja taloyhtion oma yhtiojarjestys muodostavat perustan taloyhtion toiminnalle.


Uusi asunto-osakeyhtiolaki - Oikeusministerio


Jos ostat asunto-osakkeen ilman kiinteistonvalittajaa, muista maksaa asunto - osakkeen varainsiirtovero seka toimittaa Verohallintoon. 8 Joulukuu 2014 Uusi asunto-osakeyhtiolaki tuli voimaan 1. heinakuuta 2010. Uudessa laissa otetaan huomioon taloyhtioiden ja osakkaiden muuttuneet tarpeet.


Asunto-osakeyhtiolaki - Omataloyhtio. fi


Uusi asunto-osakeyhtiolaki - Taloyhtio. net. Etusivu - www. asunto-osakkaat. fi. SAO:n tavoitteena on nostaa asunto-osakkaat taloyhtioissa heille kuuluvaan asemaan. SAO:n saantojen mukainen tarkoitus on olla asunto-osakkeita omistavien.

Ostajan tietopaketti - Opkk. Osakehuoneiston myyminen - Kilpailu - ja kuluttajavirasto.


Yleista tietoa asunto-osakekaupasta - Vaihtoasunnot. com.


Kun myyt itse asuntoa asunto-osakeyhtiosta, et myy pelkastaan asuntoa vaan myos osuuden asunto-osakeyhtiossa. Siksi myyntitilanteessa pitaa hankkia. Asunto-osakeyhtiolaki (painettu vihko). Vihkoon on painettu asunto - osakeyhtiolaki, sen voimaanpanolaki seka valtioneuvoston asetus osakehuoneistojen. Suomessa ulkomaalaiset voivat ostaa asunto-osakkeita vapaasti. Vanhemmissa yhtiojarjestyksissa usein esiintyva ulkomaalaislauseke on mitaton. se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.