sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Ostetaan tontti

Tontit ja maatilat, Uusimaa, Tori. fi. Haku Tontit, Oikotie. Vuokraa tai osta omaksi - tontit Laatumaalta, Laatumaa.


Tontit - Keltainen Porssi. Myytavat tontit ja asunnot, kormu.


Ostetaan tontti

Ostetaan. 9 hel. 14:58. Ammttirakentajalle rakennuspaikka, vuokrasopimus, Tontit ja maatilat, Vihti, Tori. fi · Ammttirakentajalle rakennuspaikka, vuokrasopimus. Ilmoitukset luokassa Tontit, Kiinteistot ja tontit. Myy Viroon, virolainen ostaa!. asuintontti, tontti 1331. Omakotitalotontti myydaan osoitteessa: Unkankuja 2. Tonteista ja myytavista kiinteistoista on jatkuva kysynta. Kylayhdistys keraa talle palstalle tietoja myytavista kohteista. Maanomistaja ota yhteytta! OSTETAAN.


Myytavat tontit - Myydaan tontteja - Verkkotori


Tontit. Tulosta hakutulokset. Asunnot. Uudiskohteet. Tontit. Loma-asunnot. Maa - ja metsatilat. Varastot ja. Myytavana tontti Keminmaassa Jokisuulla jokinak. Vuokraa tai osta unelmiesi tontti Laatumaalta - hanki oma mokkitontti helposti valitsemallasi tavalla. Ota meihin yhtytta ja tee paatos!.


Myytavat tontit - Jokakoti. fi


Yksityisten ja yhteisojen tontteja/kiinteistoja myydaan/vuokrataan. Myydaan - tontit - Pellon kunta. Kiinteistoporssissa julkaistaan Pellon kunnan alueella sijaitsevien tonttien myynti - ilmoituksia. Hyvat ilmoittajat, pyydamme teita ilmoittamaan, kun olette saaneet.

Vapaat tontit - Orimattilan Kaupunki. LKV Eurokiinteistot OY Tontit.


Ostetaan tontti

Porilaiset. com • katso viestiketjua - Ostetaan tontti Porista.


16. Syyskuu 2014 Tontti 1 on nuorta havupuuvaltaista taimikkoa, jossa sekapuuna myos. Ostajalla hyva mahdollisuus tehda tarjous, etenkin jos ostaa. Kiinteistoja ja tontteja myydaan/vuokrataan. Myyja ja ostaja neuvottelevat itse mahdollisen kaupan. ENONTEKION KUNTA ei toimi kiinteistovalittajana, eika. Halutaan ostaa omakotitalotontti Porin alueelta. Kaikki vaihtoehdot huomioidaan. Lisaksi voi tarjota tonttia, jossa on purkukuntoinen kiinteisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.