torstai 19. helmikuuta 2015

Kivalot

Kivalon ulkoilureitti - Keminmaa - Ulkoilureitistot. Kaihuanvaara ja Kivalot - Luontoon. fi. Kivalo-opisto.


Metsantutkimuslaitos: Kivalon tutkimusmetsa. Kivalo-opisto — Tervola.


Kivalot

Reitin nimi. Kivalon ulkoilureitti, Keminmaa. 2. Reitin pituus ja reitin soveltuminen paiva, viikonloppu - tai viikon mittaiselle retkelle. noin 35 km pitka pistoreitti. OPISTON KOTISIVUT SIIRTYNEET. TATA KAUTTA EI VOI ILMOITTAUTUA KURSSEILLE! OTAMME ILMOITTAUTUMISIA VAIN PUHELIMITSE p. 0405501432


Napapiirin luontokansio V KAIHUANVAARA JA KIVALOT - Julkaisut


V KAIHUANVAARA JA KIVALOT. Eramaisia vaaramaisemia. Kaihuanvaaran ja Kivaloiden alu - eet ovat helposti saavutettavia paivaretkikohteita. Kaihuanvaaran. Kivalon autiotupa ei ole mikaan helposti saavutettava autiotupa vaikka lahimmalle tielle ei ole kuin reilu kilometri. Kivalon autiotupa sijaitsee Keski - Penikan.


Retkeilya Perapohjolassa ja raukoilla rajoilla: Suomarssi Kivalossa


Kivalon Reservilaismaja - Reservilaisliitto ry. Kivalot 15.7 - Suunta 2000. Kivalot 15.7. PS-rastit suunnistettiin vaativissa Kivaloiden maastossa reservilaisten majalta kansainvalisissa tunnelmissa. Kuudesta eri maasta ja kolmesta.

KIVALON MAA - JA KOTITALOUSSEURA RY - Kylatoimintaa. Parturi-kampaamo Kivalo - Kemi, Finland - Paikallinen yritys.


Martimoaapan alueen uusimmat lintuhavainnot © BirdLife Suomi ry.


Parturi-kampaamo Kivalo, Kemi, Finland. 61 tykkaysta · 5 oli taalla. Parturi - kampaamo palvelut ja alan tuotteiden myynti. Kivalon Reservilaismaja Ry. Kivalon Reservilaismaja on valmistunut vuonna 1974. Majan kerrosala on n. 100 m2. Takkatupa, kolme makuuhuonetta ja keittio. Harakka Simo Alajokikyla 2 (Tapani Ylimartimo) Harmaapaatikka Keminmaa Kojumaantie, Kivalot 1 (Anu Huhtela) Harmaapaatikka Simo Viantienjoentie 170 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.