sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Inarin kunta

Yhteystiedot. Paatoksenteko. Palvelut.


Inarin kunta - Ajanvaraus. fi. Inarin karttapalvelu.


Inarin kunta

Palvelusta voi varata aikoja laboratorioon, rontgeniin, sydanfilmiin ja terveydenhoitajalle. Varausvahvistuksesta saatte varaustunnuksen. Syottamalla sen.


Matkailu


Kadut ja tiet. Katu - ja tienimihakemisto (398). Linkit. Inarin kunta · Karttatiimi · Retkikartta. Tallenna kartan tila. Voit muodostaa linkin nakyvissa olevaan tilaan. 1 Paiva sitten Inarin kunta etsii Saariselalla uutta paikkaa Suomen pisimmalle pulkkamaelle. Kaavoitus ja lomarakentaminen on jo typistanyt Kaunispaan.


Osakaskunnat - Inarin Kalastusalue


Kalastusluvat - Inarin Kalastusalue. Inarin kunta LapIT. Inarin kunta: omistaja-asiakas ja kokonaispalveluasiakkuus. Mita tehty Tammikuusta 2013 alkaen Inarin kunnan IT-palvelut on ulkoistettu LapIT:lle.

Inarin kunta, Saamenmaan Kylat. Inarin kunta - Kunta-info - Turisti-info.


Inarin kunta Kirkonkylan hammashoitola - Inari - Kunnat - fonecta. fi.


Asukasluku: 6 754. Pinta-ala: 17 334 m2. Perustamisvuosi: 1876. Suomen suurin kunta Inari ihastuttaa nakijaansa ainutlaatuisella luonnollaan. Lukuisat jarvet. Inarin kalastusalue. Kalastusluvat. Onkiminen ja pilkkiminen. Onkiminen ja pilkkiminen ovat maksuttomia yleiskalastusoikeuksia, joiden harjoittamiseen ei. Etsitko yrityksen Inarin kunta Kirkonkylan hammashoitola tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Inari loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Kunnat - toimialalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.