tiistai 24. helmikuuta 2015

Suomussalmi

Suomussalmi – Wikipedia. Tasmasaa Suomussalmi - Foreca. fi. Suomussalmi.


Suomussalmi Wanha Mestari, Wanha Mestari. Kiinteisto Oy Suomussalmen vuokratalot - vuokraa ja myy asuntoja.


Suomussalmi

Suomussalmi on Suomen kunta, joka sijaitsee Kainuun maakunnan pohjoisosassa. Kunnassa asuu 8 490 ihmista, ja sen pinta-ala on 5 857,61 km, josta 587. Tervetuloa Rautia Suomussalmen kotisivuille Asioiminen meilla on helppoa ja sujuvaa. Myymalamme on selkea ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin. Suomussalmen kesateatterissa 2015. Hattu paasta, hyvat herrat! Retikan vuoden 2015 kesateatterinaytelma on hauska ja nostalginen draamakomedia.


Suomussalmi - Suomi24 Keskustelut


Maailma >> Eurooppa >> Suomi >> Suomussalmi · + Lisaa Omasaahan · Ohjeet. Suomussalmi. Ennustekartta Omasaa. Lisaa Suomussalmi Omasaahan. Suomussalmi on Kuopion hiippakunnan ja Kajaanin rovastikunnan pohjoisin seurakunta. Alueellisesti seurakunta on laaja, liki 6 000 neliokilometria. Niinpa.


Suomussalmi - Lahipaivien ennuste - Paikallissaa - Ilmatieteen laitos


Ravintola Ryysyranta - Suomussalmi - Ravintola, Motelli, Facebook. Kultainenkukko. KULTAINEN KUKKO Kauppakatu 4 - 6 89600 SUOMUSSALMI & TILAUSRAVINTOLA VANHA KURIMO Kurimontie 39 b 89600 SUOMUSSALMI P. (08) 636 285

Suomussalmi - Kainuun sote. Kangasjoki Camping - Etusivu.


Ihmislaheinen vanhusten palvelutalo Suomussalmella.


Kangasjoki Camping on rauhallinen leirintaalue Suomussalmella, Kainuun eramaiden ymparoimana. Ravintola Ryysyranta, Suomussalmi. 218 tykkaysta · 3 puhuu tasta · 8 oli taalla. Auki 26.6.-9.8.2015 klo 10 - 18, lounasravintola, kahvila, mokki - ja. Suomussalmen vanhustentaloyhdistys Ry - palvelutalo ja asumispalveluja. Yhdistys toimii vanhusten ja vammaisten sosiaalisen aseman ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.