tiistai 24. helmikuuta 2015

Hame

Kuvat aiheesta hame. Hameen luontokeskus - Luontoon. fi. Poliisi - Hameen poliisilaitos.


Hameen ulkoilukartta - Infokartta Oy - infoGIS. Tervetuloa - Hameen keliakiayhdistys ry.


Hame

Maakuntaportaali matkailijoille, yrittajille ja asunnonhankkijoille. Hameen TE-toimisto palvelee tyonhakijoita, tyonantajia ja 15.1.2015, Verkkoneuvojat kaytettavissa Hameen TE-toimiston toimipaikoissa. 24.11.2014.


Hame - ELY-keskus


Hameen ELY-keskus on avoinna arkisin klo 8–16.15 osoitteisiin. Asiakirjoja voi myos toimittaa sahkoisesti osoitteella kirjaamo. hame(at)ely-keskus. fi. HAMKin jarjestama Freezing week - tapahtuman keskiviikkoaamun paapuhuja oli englantilainen professori Paul Coyle, jolla on lahes kolmenkymmenen vuoden.


Hame, Yle Uutiset, yle. fi


Etela-Hameen Martat. Hameen Laskuvarjourheilijat ry, HLU. Yleishyodyllinen yhdistys. Hameen Laskuvarjourheilijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys joka on perustettu vuonna 1971. Yhdistyksen tarkoituksena on.

Etusivu, Etela-Hameen Nuorisoseurat ja Kalevan Nuoret. Paijat-Hameen liitto: Etusivu.


Hame

Hameen Kansanlahetys, Evankelioikaa kansa evankelioimaan.


Tietoa maakunnasta, sen hallinnosta ja alueen kehittamisesta. 2912015 Hyvat evaat - kurssi 10.2. Mita voi laittaa evaaksi, jos se perusvoileipa ei enaa maistu Tai jos joutuu sailyttamaan evaansa lampimassa, tai ei voi. Mukaan Kansanlahetyksen toimintaan. Hameen ev. lut. Kansanlahetys on dynaaminen, seurakuntayhteyden tarjoava luterilainen heratysliike ja lahetysjarjesto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.