lauantai 28. helmikuuta 2015

Sisailman kosteus suositus

Isannointijokeri: Sisailma. Allergialiitto kehottaa seuramaan huoneilman lampotilaa ja. SOPIVA SISAILMAN KOSTEUS - TARKEA OSA ELAMISEN LAATUA.


Sisailman kosteus 50-60! - Suomi24 Keskustelut. Huoneen optimaalinen kosteus, Rytmi Rakennus Oy.


Lammityskaudella huonelampotilan suositus on 20–22 astetta. Kesalla sisailman suhteellinen kosteus saattaa nousta ulkoilman kosteudesta johtuen ajoittain. Sisailman kosteus 50-60! seppoo. 5.4.2009 14:18. tein tahan uuden, on senverran tarkea asia! se on totta etta suositusarvoja on monenlaisia! ja yllari!,mina en. 23 Tammikuu 2012 Optimaalinen kosteusprosentti sisatiloissa on noin 45 prosenttia ja hyvaksyttava Liian kuiva sisailma vaikuttaa erityisesti hengityselimiin.


Uuden talon sisailman kosteus - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva


13. Joulukuu 2004 Kodeissa ja tyopaikoilla on syyta seurata huoneilman lampotilaa ja suhteellista kosteutta, silla ne vaikuttavat ihon ja hengitysteiden oireiluun. Sopiva ilmankosteus on tarkeaa hyvinvointimme kannalta. Sisailman kosteus vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja siihen vaikuttavat ulkoilman kosteus ja.


Sisailmaopas


Asu oikein - parannat sisailmaa - Lakea Oy. Lampoolot ja sisailma - Tyoturvallisuuskeskus. Lampoolot ja sisailma. Lampoolot. Lampoolot koostuvat ilman lampotilan, kosteuden ja virtausnopeuden seka ymparoivien pintojen lampotilojen.

Sisailman kostuttaminen - Google Groups. Sopiva sisailman kosteus - lampopumput. info.


Sisailma - ja oirekyselyt, - Sisailmayhdistys ry.


Oregon Scientific THGR-228N on mitannut sisailman kosteutta alkuvuodesta lahtien. Vaitan etta koneellisella ilmanvaihdolla varustetussa. 16 Helmikuu 2014 Aste ry suosittelee tutkimaan omia asumistottumuksiaan sisailman Aste ry:n suositus on, etta sisailman kosteus pysyisi 25 – 45 prosentissa. Havaintoja kosteus - ja homevaurioista seka niiden syista. Kokemuksia. Elg P, ym. Majvikin suositus: Kosteusvauriomikrobien aiheuttamien oireiden selvittely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.